Kamere snimile STRAVIČNU nesreću u Čačku: Automobil pokosio pešaka, bacio ga 10 metara (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti Online

20. 02. 2020. u 15:12

Na snimku sigurnosnih kamera može se primetiti da pešak nije ni proverio da li mu u susret dolazi automobil

Камере снимиле СТРАВИЧНУ несрећу у Чачку: Аутомобил покосио пешака, бацио га 10 метара (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto Jutjub printskrin

PEŠAK je teško povređen u četvrtak veče oko 19 časova u ulici Radovana Jovanovića u čačanskom naselju Ljubić.

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je pešak ulicu prelazio van pešačkog prelaza, a na njega je direktno naleteo automobil.

“Muškarac povređen u saobraćajnom udesu sinoć je primljen na odeljenje intenzivne nege sa teškim telesnim povredama i prelomom kostiju. Nije životno ugrožen”, izjavila je za RINU, Biljana Kočović, portparol Opšte bolnice u Čačku.

Na snimku sigurnosnih kamera može se primetiti da pešak nije ni proverio da li mu u susret dolazi automobil.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Opsta nebriga

20.02.2020. 16:49

Strasno, ali opet nije bio na neosvetljenom delu puta, vec gde ima javne rasvete. Niti je pesak gledao, a jos manje vozac.

zaliv.net

21.02.2020. 01:01

На основу снимка може да се утврди брзина којом је ишао аутомобил и то би требала да буде довољан разлог да се оваквим људима за воланом (слепцима) одреди добра робија као и да им се доживотно одузме возачка дозвола.

despot

21.02.2020. 07:04

@zaliv.net - A mozda bi i pesacima koji ovako prelaze ulicu, kao sto s**ka na livadi seta, trebalo odrediti visegodisnju robiju. Zao mi je coveka ali ovde vozac nije nimalo kriv. Zar treba da mili jer pobogusi njegovo velicanstvo pesak prelazi ulicu gde i kako mu padne na pamet.Postavlja se pitanje zasta postoje pesacki prelazi.

VOZAČ

21.02.2020. 22:11

Ljudi, vozim 20 god i ovde je vozač kriv 100%. Da ima bahatih pešaka ima, ali ovde pešak prešao celu saobraćajnu traku i skoro prešao drugu, vozač je morao da ga vidi...