Utvrđeno da je Sinđelić lagao u vezi navodnog pokušaja terorizma: Knežević predočio preliminarni izveštaj eksperata Saveta Evrope (VIDEO)

Tanjug

20. 02. 2020. u 16:15

Knežević je rekao i da su izvestioci naveli da je 2016. bio "montirani politički proces" i „da se konstatuje da je Saša Sinđelić lagao“

Утврђено да је Синђелић лагао у вези наводног покушаја тероризма: Кнежевић предочио прелиминарни извештај експерата Савета Европе (ВИДЕО)

Saša Sinđelić / Foto S. T.

Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta (DF), Milan Knežević, predočio je novinarima deo preliminarnog izveštaja eksperata Saveta Evrope, koji su utvrdili da je Saša Sinđelić, svedok saradnik u postupku za pokušaj terorizma u Crnoj Gori, lagao.


Knežević je novinarima pročitao deo u kome se navodi da "su hapšenje od strane policijskih snaga i pritvor (Nebojši) Medojevića izvršeni, a da mu nije skinut imunitet"


Time je, kazao je Knežević, potvrđeno da je stavljanje u pritvor na dva meseca njega i Medojevića bilo protivustavno za šta niko nije odgovarao.



Knežević je rekao i da su izvestioci naveli da je 2016. bio "montirani politički proces" i „da se konstatuje da je Saša Sinđelić lagao“.


„To potvrđuje da je DF u pravu kada smo saopštili da je Milivoju Katniću iz Srbije stigao dokument koji obara presudu za državni udar. Sličan dokument je došao i do Parlamentarne Skupštine SE. Pozivamo Katnića da objavi dokument koji je dobio“, rekao je Knežević, preneli su podgorički mediji.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije