Sajam zapošljavanja 4. marta u Novom Sadu, poslodavci mogu da prijave potrebe

Sajam zapošljavanja, koji organizuju Grad i Nacionalna služba za zapošljavanje, održava se u sredu, 4. marta, u holu Master centra, Hajduk Veljkova 11.
Sajam zapošljavanja 4. marta u Novom Sadu, poslodavci mogu da prijave potrebe
Foto: 021.rs
Sajam je namenjen poslodavcima i nezaposlenima na evidenciji biroa.
 
Svoje učešće na Sajmu zapošljavanja poslodavci mogu prijaviti do 26. februara u prostorijima Filijale Novi Sad, Ulica Alberta Tome 2, u kancelariji 37. 
 
Prijavu je moguće dostaviti i mejlom na adresu dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Sve bliže informacije u vezi sa prijavljivanjem moguće je dobiti i telefonom, na broj 021/488-55-21
 
Poslodavci će biti u mogućnosti da na sajmu iskažu svoje kadrovske potrebe i jednostavno i brzo pronađu potrebne radnike. Na raspolaganju im je i besplatna profesionalna selekcija prilikom izbora kandidata i mogućnost korišćenja finansijskih olakšica pri zapošljavanju. 
 
Zainteresovani nezaposleni građani treba da se jave svom savetniku radi evidentiranja učešća i informisanja o pripremi za sajam, kako bi se na najbolji način predstavili poslodavcima.
 
Sajam će trajati od 10 do 15 časova.
  • Milan

    20.02.2020 16:55
    Ns
    Gradonacelnice zaposlite radnike da pociste Novi Sad smeca na sve strane. U stvari da li Vi zivite u N. S
  • Iz Belgije

    20.02.2020 14:25
    Sluzba za lopovluk
    I zagarantovana plata od 228 eura isplacena na svakih zagarantovanih 65 dana.

    Pozdrav iz Belgije od bivseg radnika u Petrovaradinu za sve radne i sposobne ljude i radnike iz Petrovaradina i iz Novog Sada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti