Četvrtak, 20.02.2020.

09:21

Da li je Karl-Entoni Tauns završio sezonu?

Rajan Sanders, trener Minesota Timbervulvsa, rekao je da se ne zna kada će se na parket vratiti Karl-Entoni Tauns.

Izvor: SN

Da li je Karl-Entoni Tauns završio sezonu?
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Karl-Entoni Tauns je jedan od bivših učenika Džona Kaliparija sa univerziteta Kentaki i važi za jednog od najboljih centara u NBA ligi.

On je najvažniji igrač Minesota Timbervulvsa ove sezone, a problemi sa povredama ga muče čitave godine, pošto je prvo povredio koleno, pa onda i zglob.

Tauns se povredio 13. decembra protiv Los Anđeles Klipersa, kada je pokušao da zakuca preko Montreza Herela i tada je povredio levo koleno.

Da stvar bude još gora, Karl-Entoni Tauns je doživeo povredu zgloba leve ruke, maltene tek što se vratio na parket.

Rajan Sanders koji je trener Minesote prokomentarisao je stanje Taunsa i rekao da je situacija komplikovana i da se ne zna kada će se sjajni centar vratiti na parket.

S obzirom na priče o Taunsovom nezadovoljstvu u Mineapolisu, postavlja se vrlo važno pitanje. Da li je Karl-Entoni Tauns završio sezonu?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: