Boaći u suzama napustio teren

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.03.20. | 18:49

Tešio ga Stanković...

Propustio je utakmici protiv Vojvodine i Inđije, dugo bio upitan za 162. večiti derbi, a sve zbog problema sa zadnjom ložom... Dejan Stanković odlučio je da ga ipak od prvog minuta gurne u vatru, međutim Ričmond Boaći nije izdržao. U 33. minutu napadač Crvene zvezde stropoštao se na travu i jasno stavio do znanja da neće moći da nastavi utakmicu. Momak iz Gane uhvatio se ponovo za ložu i u suzama krenuo da napušta teren.

Stanković je morao ekspresno da reaguje i mada je prvo na zagrevanje poslao Radovana Pankova (verovatno zbog slabog izdanja Nemanje Milunovića u uvodnih pola sata susreta), šansu je na kraju morao da ukaže Aleksi Vukanoviću.

Izabrane vesti

PRATITE DERBI UŽIVO

Bivši napadač Napretka nije klasičan špic, više voli da dejstvuje po krilu, ali nije mu strano da bude i u središnjici navale. Nadavao se golova pod Bagadalom igrajući kao klasičan centarfor.

Nije isključeno da Ričmonda Boaćija posle obnavljanja povrede očekuje malo duža pauza. Tome u prilog govori njegov izraz lica i ne skrivene suze dok se grlio sa Dejanom Stankovićem izlazeći sa terena...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara