Gavrić: Mogli smo da pobedimo, osvojićemo titulu

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.03.20. | 21:27

“U drugom poluvremenu je bio previše prekida, nije ni moglo da se igra”, kaže Zvezdino krilo

Derbi ispod očekivanja javnosti, ali nije baš ni da nije bilo pozitivnih utisaka. Jedan takav je za navijače Crvene zvezde sigurno mladi Željko Gavrić, igrač plemenitog kova kakav se ne viđa često. I on sam naravno nosi pozitivne utiske posle debija u najvećoj utakmici srpskog fudbala, iako žali što crveno-beli nisu uspeli da krunišu bolju igru i savladaju Partizan.
Ostaje žal zbog rezultata. Dosta prekida je bilo u drugom poluvremenu. To nas je omelo,  mislim da smo mogli da pobedimo, ali čestitke Partizanu na prikazanoj igri. Za mene je ovo sve novo. Utakmica, ambijent” , počeo je Gavrić  razgovor sa novinarima posle meča.

Na kraju krajeva, Zvezda ima više razloga za zadovoljstvo, ima i 11 bodova prednosti nad Partizanom…
Mislim da je to velika razlika i da ćemo da osvojimo titulu”, kao iz topa odgovara Gavrić.

Izabrane vesti

Dobro, da pređemo na lične stvari, kako se osećao Gavrić pred početak meča?
Ne može lepo ni da se spava. Nisam imao strah, imao sam pozitivnu tremu. Bila je prava euforija”.

A na terenu? Dosta je udaraca primio Gavrić
Nisam bio na ivici povrede, niko od Partizanovih igrača nije agresivnije ulazio u duele”, džentlmenski deli komplimente i na račun rivala.

Nije ipak sve bilo idealno. Prvo, Zvezda nije postigla taj jedan gol, a imao je i Gavrić jednu dobru šansu kada nije poklopio kako treba.
Malo sam neiskusno reagovao. Mogao sam da je primim, bolje da se namestim. Bilo bi lepo da sam pogodio… Ostaje žal zbog tih propuštenih šansi, ali prvo poluvreme je bila svetla tačke naše igre, to nam je i trener rekao. U drugom je bilo previše prekida, pa nije ni moglo da se igra”.

Za kraj i malo o driblinzima koje navijači posebno vole.
Dobro, takav sam tip igrača. Volim da igram jedan na jedan, da osvajam prostor. Ali pričam o celoj ekipi, ne volim da izdvajam”.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara