Policajka sa DVA METKA u glavu, službenim pištoljem, usmrtila najrođenije? Jednog brata ubila dok je spavao, novi detalji tragedije u Gnjilanu (VIDEO)

NovostiOnline

19. 02. 2020. u 07:45

Policija je saopštila se da je Valjdeti oduzeto službeno oružje, ali Koha nezvanično saznaje da su ubistva počinjena službenim oružjem, koje ona nije ni trebalo da ima u posedu

Полицајка са ДВА МЕТКА у главу, службеним пиштољем, усмртила најрођеније? Једног брата убила док је спавао, нови детаљи трагедије у Гњилану (ВИДЕО)
Mediji na Kosovu opširno pišu o detaljima tragedije u Gnjilanu, a Koha navodi da je kosovska policija potvrdila da je Valjdete imala mentalne probleme.

Iz policije su za Kohu rekli da je Valjdeti ranije dijagnostifikovantakav problem.

Policija je saopštila se da je Valjdeti oduzeto službeno oružje, ali Koha nezvanično saznaje da su ubistva počinjena službenim oružjem, koje ona nije ni trebalo da ima u posedu.

Žrtve su navodno usmrćene sa dva metka u glavu. Izvori su izvestili da je starijeg brata, Fisnika Blaca, sestra ubila dok je spavao u svojoj spavaćoj sobi, otac Zećir i drugi brat Bljerim su ubijeni u dnevnoj sobi, a majka Hanife je ubijena u drugoj sobi.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Деки

19.02.2020. 10:55

Јадна девојка, није хтела да прихвати сурову реалност, да живи у средњем веку.