Momci od 3.000.000 evra odmaraju Zvezdinu decu!

Vreme čitanja: 3min | sre. 26.02.20. | 09:29

Crveno-beli trijumfom nad Inđijom (14 časova, TV Arena) žele da naprave lepu uvertiru za večiti derbi

Lepu uvertiru za 162. večiti derbi fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da naprave na plodnoj sremskoj zemlji, u sudaru sa Inđijom (14 časova, TV Arena). Gledajući rezultate i igru tima Dejana Stankovića protiv Čukaričkog i Vojvodine, stiče se utisak da je srpski šampion veliki favorit. Gosti neće imati imprativ dobrog rezultata zbog stanja na tabeli (imaju plus 13), ali želeće da nastave uzlaznom linijom i odobrovolje mladog stručnjaka pred jednu od najvažnijih utakmica ovog proleća.

Zvezdin šef stručnog štaba shodno gustom rasporedu i predstojećem večitom derbiju izvršiće određne promene u startnoj postavi. Utakmica sa Inđijom biće velika šansa za pojedince da se nametnu i ugroze startere. Tu, pre svega, mislimo na Argentinca Garsija. Skupo plaćeni ofanzivni vezista ovog proleća odigrao je samo deset minuta na gostovanju Brđanima. Sa druge strane Mirko Ivanić ni toliko. Bivši kapiten Vojvodine je bio van protokola na prolećnoj premijeri, Stanković ga nije koristio ni u subotu na Marakani.

Izabrane vesti

Dakle, momci koji su zbirno plaćeni tri miliona evra imaće zadatak da zamene decu kluba Željka Gavrića i Veljka Nikolića.
“Hoću sigurno da napravim promene, ali to nema veze da li je neko starter ili ne. Bio sam direktan i jasan u razgovoru sa igračima kad smo pričali na početku priprema, znaju da svako podjednako konkuriše za tim i da će u datom momentu igrati onih 11 za koje smatram da su najspremniji. Imamo tri utakmice u osam dana. Pobede su najbolji lek za loše igre”,
rekao je Dejan Stanković.

Inđija je jesenas na Marakani žestoko namučila Crvenu zvezdu. Pala je posle dva vrlo diskutabilna jedanesterca u finišu susreta. Međutim, od tada se mnogo toga promenilo. Domaćin je promenio trenera Blagojevića, a prema svemu viđenom, čeka ga grčevita borba za opstanak.

Inđijici nisu na dobar način otvorili ovu sezonu. Igrali su nerešeno sa TSC-om, zatim su izgubili od Proletera… Rad im je za petama, tako da im ostaje da protiv crveno-belih naprave brejk. Biće to jako teško.
“Svi znamo ko je Zvezda i igračima sam rekao isto što i pred Partizan. Ova utakmica je praznik fudbala i tako treba da je shvate. Neophodno je da damo sve od sebe, možda i malo više. Verujem da su igrači motivisani za tako nešto . Favorit ne pobeđuje uvek. Zvezda je u dobroj formi, promenila je neke detalje u igri. Očekujem pre svega, zanimljivu igru i da se kroz ovu utakmicu pripremimo za nastavak prvenstva”, jasan je trener Inđije Janjić.

 Inače, crveno-beli se vraćaju u Inđiju posle skoro deset godina. Avgusta 2010. godine tim s Marakane je slavio minimalnim rezultatom (1:0). Inđija nikada nije ostvarila pozitivan rezultat protiv Crvene zvezde.

INĐIJA – CRVENA ZVEZDA (14 ČASOVA, TV ARENA)

Stadion: Inđije

Kapacitet: 3000

Sudija: Novica Anđelovski

INĐIJA (4-2-3-1): Preković – Cucin, Mihajlov, M.Ilić, Jovanović – Čermelj, Banjac – Bosančić, B.Ilić, Milosavljev – Marković.

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan – Gobeljić, Pankov, Babić, Rodić – Petrović, Vulić – Ben, Ivanić, Garsija – Pavkov.

(Foto: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara