Meraklijski džekpot obradovao Nišliju

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.02.20. | 08:48

Život postaje bajka kada ti MOZZART na ruke isplati 1.067.265 dinara

Sinoć se slavilo na uplatnom mestu Niš 18. Igrač se zabavljao na aparatu, a onda se na njega sručilo ni manje ni više nego 1.067.265 MOZZART dinara posredstvom PLATINUM džekpot premije. Dakle, konkurencija na listi najbogatijih među igračima MOZZART aparata sve je jača!

Čestitamo od srca džekpot merakliji sa uplatnog mesta Niš 18, ali i savetujemo da ne časite ni časa! Novi Beograd - San siti, Čukarička padina 3, Resnik, Banjica 1 i 2, Mataruška Banja, Braće Jerković 2, Umka, da ne ređamo dalje, u poslednje vreme imaju dokaz da MOZZART bukvalno fabrikuje milionere! Izveštavaćemo vas i u narednom periodu o svim lokacijama na kojima je zablistao PLATINUM dobitak, uz obaveštenje da bronzane, silver i gold premije bukvalno kao pljusak iz dana u dan padaju u slot zonama MOZZART kladionica i kazzino objekta.

Izabrane vesti

Sigurni smo da i vi želite da osvojite novac koji menja život, odnosno hoćete da zakažete potencijalnu nominaciju za budućeg milionera. Ako niste znali, u MOZZARTU je moguće osvojiti i životni džekpot, jer DIAMOND premija iznosi preko 10.000.000 dinara!

Ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa.

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu, ili u MOZZART kazzino lokalima u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.

FOTO: Mozzart


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara