Papa ne dolazi u Crnu Goru: Podgorički režim uzalud najavljivao posetu poglavara Rimokatoličke crkve

Novosti Online

17. 02. 2020. u 07:50

Papa Francisko je najavio svoja putovanja, u maju je na Malti, a u septembru u Indoneziji, Papui Novoj Gvineji i Istočnom Timoru

Папа не долази у Црну Гору: Подгорички режим узалуд најављивао посету поглавара Римокатоличке цркве

Foto AP

Papa Francisko po svemu sudeći ne dolazi u Crnu Goru.


I pored pompeznih najava da će poglavar Rimokatoličke crkve posetiti Crnu Goru, o čemu su Vlada i prorežimski mediji egzlatirano izveštavali, do te posete, po svemu sudeći ipak neće doći 2020. godine.



Naime, Papa Francisko je najavio svoja putovanja, u maju je na Malti, a u septembru u Indoneziji, Papui Novoj Gvineji i Istočnom Timoru.

(in4s.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Milutinka I Milos

17.02.2020. 08:02

Spremili se da udare pecat na srpstvo u CG, ali im se nesto izmaklo iz ruku.

PAPA FRANCISKO JE NAJBOLJI PAPA SVIH VREMENA

17.02.2020. 08:04

KONACNO I NOVOSTI GA NAZIVAJU PRAVIM IMENOM. Papa Francisko ne voli diktatore ovog sveta, a jos manje fasiste i ustase kakvih se toliko nakotilo na teritoriji Jugoslavije. Ustase su proterale 250.000 srpskog stanovnistva iz Hrvatske, i to sve uz blagoslov ondasnjeg pape (poljskog mrcine) preko kojeg su nastojali da i ratnog zlocinca proglase svetim, u tome bi i uspeli da nije Pape Franciska. Milo po ugledu ustaskih prijatelja, zeli isto da uradi u Montenegru, prvo da opljacka SPC.

Pravo ime

18.02.2020. 03:11

@PAPA FRANCISKO JE NAJBOLJI PAPA SVIH VREMENA - Imena papa se na različitim jezicima drugačije pišu i izgovaraju. Na engleskom Francis, na latinskom Franciscus, na italijanskom Francesco, na španskom Francisco, na srpskom znamo, da se ne ponavljamo. Ako ćemo do njegovog pravog imena, Jorge Mario Bergoglio.

realist.

17.02.2020. 08:58

Nije uspeo Katolicizam, zato i ne dolazi, jer u video nemoze da pokori narod Koji cuva svoje Hramove i nece drugu veru sem svoje.