URNEBESNA KOMEDIJA KOJA ĆE VAS ZASMEJAVATI DO SUZA: Slatke muke od večeras, radnim danima u 19.30 sati na Prvoj
Foto: Promo

URNEBESNA KOMEDIJA KOJA ĆE VAS ZASMEJAVATI DO SUZA: Slatke muke od večeras, radnim danima u 19.30 sati na Prvoj

TV šou -

Serijal o našoj svakodnevici – ispričan iz ugla i kroz perspektivu vrhunskog komičara

Prva televizija je započela godinu sjajnim domaćim serijskim programom koji svakodnevno obara sve rekorde gledanosti. Nastavljamo u istom ritmu, pa ćete od večeras radnim danima u 19.30h gledati još jednu hit domaću seriju “Slatke muke”.

Popularni glumac i komičar Andrija Milošević tumači istoimenog, ali izmišljenog glavnog protagonistu što ovaj sitkom o porodičnom čoveku čini još komičnijim.

Fiktivni Andija Milošević je TV zvezda, poznati komičar, privatno manipulativan i nestrpljiv, infantilan i često arogantan, ali sa skrivenim, mekim srcem u grudima. Andrija je i običan, porodičan čovek, koji se bori sa svakodnevnim problemima i izazovima. Baš kao i svi mi – od zahtevne majke, preko nesnađenih prijatelja i dece koju brinu školske brige, pa sve do nasilnih sugrađana i grešaka u sistemu. Uslovljen svojim tvrdoglavim karakterom, Andrija upada u čudne, smešne situacije. I, uvek pokušava da istera neku svoju pravdu, da stvari dokaže, da ih ispravi. Da cela priča bude još komičnija pobrinuće se Andrijina supruga Ana, koju tumači Andrijina devojka iz privatnog života Aleksandra Tomić.

Pored Andrije i Aleksandre uloge u seriji tumače Manja Aleksić, Aleksandar Osvald, Mirjana Karanović, Aleksandar Srećković, Damjan Kecojević, dok se kao režiser potpisuje Marko Manojlović.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track