Krajinović bez finala turnira u Rotetrdamu

Gael Monfis nadigrao je Filip Krajinović sa 2:0 po setovima 6:4, 7:6 i plasirao se u finale turnira u Roterdamu, gde ga očekuje duel sa Ože Aljasimom.

Monfis, koji je i pre sedam dana u Monpeljeu sprečio našeg Krajinovića da uđe u finale, ponovo je uspeo da se preko našeg tenisera plasira u finale, ovog puta Roterdama.

U prvim setu ključan je bio deseti gem, kada je Monfis uspeo da oduzme servis našem teniseru, koji više nije imao prilike za popravni. U drugom mnogo veća borba, teniseri su razmenili po jedan brejk u četvrtom i petom gemu. Potom je naš as na svoj servis spasio četiri meč lopte.

Ipak set je rešen u taj-brejku. Monfis je imao više koncentracije u odlučujućim momentima. Uspeo je da napravi mini-brejk više i reši taj-brejk u svoju korist - 7:5.

Za trofej u Roterdamu Monfis će igrati protiv Kanađanina Feliksa Ože Alja Aljasima, koji je u prvom polufinalu savladao Španca Pabla Karenja Bustu 7:6 (7:2), 6:4.

Turnir u Roterdamu, iz serije 500, igra se za nagradni fond od 2.155.295 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво