Policija pronašla oružje u Srbici

Policija UNMIK-a u mestu Srbica prilikom pretresa dve kuće pronašla je ilegalno oružje, a stručnjaci su bombe deminirali.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.01.2007.

13:21

Default images

Kako je saopšteno, policija je u petak u jednoj od kuća u južnom delu Srbice pronašla i zaplenila dve ručne bombe, a u drugoj gasni pištolj. Eksperti za deminiranje su na licu mesta detonirali te dve bombe. Vlasnici kuća su uhapšeni, ali su, prema odluci tužioca, kasnije pušteni.

Prema navodima policije, istog dana jedan stanovnik Novog Pazara je prijavio policiji da su ga na glavnom putu u selu Medveđi Potok, kod Zubinog Potoka, u opštini Kosovska Mitrovica, dve maskirane osobe primorale da zaustavi vozilo i opljačkale su ga.

Prema navodima Novopazarca, jedna od tih osoba je bila naoružana. Maskirane osobe otele su mu 50.000 evra, vlasništvo njegove kompanije, koje je toga dana dobio za robu isporučenu na Kosovo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

12 h

Podeli: