Sari: Jedina briga u životu mi je zdravlje

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.02.20. | 09:09

Trener Juventusa nije zabrinut posle razočaravajuće partije na San Siru

Juventus je ponovo patio, ali se izvukao iz kandži agresivnog Milana. Ostvarila je Stara Dama pozitivan rezultat u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije (1:1), ali teško da je Mauricio Sari otresao pritisak sa leđa.

Prvak Italije je nadigran na San Siru, dugo nije mogao da napravi ozbiljnu šansu. Prenuo se tek posle crvenog kartona Tea Ernandeza.
“Nisam zabrinut jer je jedina prava briga u životu zdravlje. Nezamislivo je da ekipa stalno raste, ovo je sport... Mnogo toga zavisi od fizičke i psihološke priprema igrača”, rekao je trener Juventusa.

Izabrane vesti

Iskusni stručnjak tvrdi da nema razloga za paniku, iako u četiri poslednja prvenstvena meča ima samo jedan trijumf.
“Malo smo pali u poslednje tri sedmice, ne rastemo više. Primamo golove koji bi trebalo da se izbegnu. Bili smo u fantastičnoj formi poslednjih 15 dana, sada se sve to promenilo. Možda ponovo budemo sjajni za 15 dana. Teško je predvideti stvari u fudbalu. Ali večeras sam video neke pozitivne stvari”.

Juventus bi uskoro trebalo da dobije pojačanje iz sopstvenih resursa. Od povrede ligamenata se oporavio kapiten Đorđo Kjelini.
“On bi nedostajao svakoj ekipi na svetu. Unosi karakter i energiju u odbranu. Danas je igrao za mladi tim i rekao da se dobro oseća. Uskoro ćemo da odlučimo kada će da zaigra”, jasan je Sari.

Alarm u Torinu bi se čuo još jače da na golu nije bilo Đanluiđija Bufona. Legendarni čuvar mreže je sa sedam odbrana bio ubedljivo najbolji igrač šampiona Italije.
“Ovo je razlog zbog kojeg još igram. Videli ste da mogu da budem na najvišem nivou. Ovakav povratak Juventusa mi daje dodatnu motivaciju. Rezultat 1:1 je odličćan, uzimajući u obzir kako se utakmica odvijala”, jasan je Bufon.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara