NA NOVOM ZELANDU PRONAĐENO TELO BRITANKE (34): Danima su tragali za njom, a onda je stigla tragična vest! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/wnn

jezivo

NA NOVOM ZELANDU PRONAĐENO TELO BRITANKE (34): Danima su tragali za njom, a onda je stigla tragična vest! (VIDEO)

Planeta -

Novozelandska policija pronašla je telo 34-godišnje Britanke iz Eseksa Stefani Simpson, za kojom se traga od početka nedelje, piše BBC.

Njen nestanak prijavljen je u ponedeljak nakon što je, veruje se, otišla da planinari. Telo je pronađeno na području Pajk Krik u nacionalnom parku na jugozapadu Novog Zelanda.

Iako su u potrazi raspolagali helikopterom, dronom s termalnim kamerama i timovima pasa, nije bilo traga nestaloj ženi. Zatim su u petak, kako policija navodi, pre pronalaska tela pronašli njen ranac i čizme.

"Potraga je bila na trenutke vrlo zahtevna, posebno ako se uzme u obzir vrsta terena, i treba pohvaliti rad svih uključenih u potragu", rekao je narednik Mark Kirkvud iz službe spašavanja te izrazio saučešće porodici preminule Stefani.

Njenu smrt komentirali su i na kraudfandingu stranici koju je napravio njen prijatelj kako bi se pomoglo novozelandskoj službi spašavanja LANDSAR.

"Bila je svetlo u životima mnogih ljudi i nedostajaće svima koju su je poznavali", napisala je osoba na stranici koja je želela ostati anonimna.

Kurir.rs/Index.hr

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja