Slučaj četvorostrukog ubistva kod Negotina, podignute optužnice

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv muškarca i žene zbog četvorostrukog ubistva na salašu u mestu Velja Vratna, 7. avgusta prošle godine.

Optuženi su muškarac D. P. (35) iz sela Jabukovac i žena M. B. (25) iz susednog sela Dupljan zbog ubistva četiri osobe kod Negotina.

Oni se optužnicom terete za teško ubistvo za koje im preti kazna od po 40 godina zatvora, rečeno je Tanjugu u tom negotinskom tužilaštvu, koje je takođe tražilo da se D. P. produži pritvor.

M. B. se sada brani sa slobode, jer je bila puštena na slobodu u toku istrage.

Međutim, očekuje se da će i za nju tužilaštvo predložiti ponovno određivanje pritvora, jer je optužena za najteže krivično delo, s obzirom na to da su u toku istrage pronađeni novi dokazi protiv nje.

Sumnja se da su D. P. i M. B. ubili Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Optužnica je predata sudu koji treba da je potvrdi, a nakon toga optuženi i njihovi advokati će imati pravo da izjave žalbe Apelacionom sudu.

Mediji su preneli da je D. P. odmah priznao zločin, ali je kasnije promenio iskaz i ustvrdio da je sve organizovala M. B. radi imovinske koristi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво