Pogodi najduži tiket - zahuktava se trka: Tiket sa 16 parova izbio na prvo mesto

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.02.20. | 11:36

Promena na čelu tabela velikog Mozzartovog takmičenja u kojem je prva nagrada Jaguar I-Pace

Zahuktava se Mozzartovo takmičenje „Pogodi najduži tiket“ u kojem se nadmeću kladioci u tome ko može da sastavi dobitni tiket s najviše parova!

Glavna nagrada je automobil godine Jaguar I-Pace. Naravno, u centru pažnje je i podizanje ekološke svesti, s obzirom na to da sve nagrade u ovom takmičenju - čuvaju životnu sredinu!

Izabrane vesti

Došlo je do promene na vrhu tabele pa je Kragujevčanina koji je nekoliko dana držao prvo mesto s dobitnim tiketom od 15 parova pretekao kladilac koji je tiket sastavio onlajn, na sajtu mozzartbet.com, i usupeo je da naniže 16 uspešnih opklada! Pogodio je ukupnu kvotu 661,44, ali taj podatak je manje bitan za ovo takmičenje - gleda se samo broj pogođenih parova s kvotom 1,35 ili većom.

Podsećamo da takmičenje traje do 30. marta.

Tabelu možete pratiti na mozzartbet.com sajtu (sa desne strane ekrana), a tu možete videti i koje su parove vodeći takmičari stavili na tiket.

Pogledajte kako izgleda trenutno vodeći tiket...

Veliko kladilačko takmičenje „Pogodi najduži tiket“ traje od 6. februara do 30. marta. A sve nagrade su na električni pogon. Kreator dobitnog tiketa sa najvećim brojem pogođenih parova čija svaka pojedinačna kvota je najmanje 1,35 biće nagrađen svetskim automobilom godine – električnim motornim vozilom Jaguar I-Pace. Drugoplasirani i trećeplasirani osvajaju električni skuter Piaggio Vespa Elettrica, dok je električni bicikl Xplorer Sydney 6816 rezervisan za 4. i 5. mesto. Za plasman od 6. do 10. mesta spreman je električni skuter Xiaomi M365.

A da bi vaš tiket učestvovao u takmičenju potrebno je da ispuni sledeće uslove:

* Minimalna uplata 50 dinara
* Svi parovi na tiketu moraju biti pogođeni
* U obračun ne ulaze tiketi koji ostvaruju pravo na bonus „Naplati promašaj“, sistemski tiketi, tiketi klađenja na brojeve, Live Bet tiketi i tiketi sa brzim igrama
* Parovi koji ulaze u obračun na tiketu su isključivo parovi sa kvotom jednakom ili većom od 1,35.

Kompletna pravila takmičenja pročitajte OVDE.

Kompanija Mozzart nastavlja da veliki deo društveno odgovornih aktivnosti usmerava na zaštitu životne sredine i podizanje ekološke svesti.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara