Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica"

Apelacioni sud u Beogradu produžio je za do još dva meseca pritvor većinskom vlasniku kompanije "Jovanjica" Predragu Koluviji i ostalim osumnjičenim.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.02.2020.

18:25

Produžen pritvor osumnjičenima u slučaju
Ilustracija: Getty images/Mario Tama

Oni su optuženi za uzgajanje marihuane na tom poljoprivrednom dobru.

Pritvor im je ponovo produžen zbog opasnosti da bi mogli da u kratkom roku ponove krivično delo.

Inače, protiv Koluvije i ostalih, koji su uhapšeni 14. novembra prošle godine, u toku je istraga Tužilaštva za organizovani kriminal zbog sumnje da su izvršili kao kriminalna grupa krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je tada po nalogu tužilaštva ušla na poljoprivredno dobro "Jovanjica" u blizini Stare Pazove i, kako je tada saopšteno, pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

Tada je zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone, saospstila je policija nakon hapšenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: