Policija zaplenila skoro četiri kilograma narkotika u Beogradu, troje uhapšeno VIDEO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u dve odvojene akcije zaplenili su oko 1,5 kilograma kokaina i dva kilograma amfetamina.

Izvor: B92

Sreda, 12.02.2020.

16:54

Policija zaplenila skoro četiri kilograma narkotika u Beogradu, troje uhapšeno VIDEO
Ilustracija: Depositphotos/ deeblue

Tom prilikom uhapšene su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom stana M. A. (1985) u Novom Beogradu pronašla kokain u spavaćoj sobi sakriven u papirnoj kesi pored radijatora, saopštio je MUP.

U drugoj akciji uhapšeni su D. M (1992) i A. B. (1995), koji se sumnjiče da su amfetamin sakrili na jednom parkingu pored kontejnera u Zemunu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

13 h

Podeli: