njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. feb. 2020

Princ Hari razočaran što na sajtu Ersteznali nigde nema objašnjenja šta je to “plata”

VANKUVER, 12. februar 2020, (Njuz)  – Princ Hari, koji je odlučio da se odrekne prava na nasledstvo i finansijski osamostali, izjavio je kako ne može da veruje da na sajtu za finansijsku edukaciju “Ersteznali” nigde nema objašnjeno šta je to “plata”.

– Čovek bi pomislio da na jednom tako sveobuhvatnom sajtu kao što je ovaj, postoji objašnjenje svih pojmova sa kojima prosečan čovek poput mene retko dolazi u kontakt, poput “plata”, “posao” ili “penzija”. Kako ja da znam šta je “kreditna kartica” kad ne znam šta je “plata”, a čini mi se da su ti pojmovi povezani, upitao je sada već skoro bivši princ.

Njegova žena Megan se slaže da bi zbog princa Harija trebalo apdejtovati sajt Ersteznali nekim osnovnim pojmovima o kojima osoba poput njega nikada nije morala da brine u životu, poput “banka”, “novac”, “finansije“, ili “prvi u mesecu”.

– A samo sam mu predložila da se na internetu informiše o različitim mogućnostima da vratimo novac za renoviranje kuće. Naleteo je na Ersteznali i onda je đavo odneo šalu, kaže Megan. – Sve je počelo od pojma “štednja“. Svaka sledeća rečenica ga ja bacala u još veći rebus. Tek sada shvatam koliko je toga propustio, kaže Megan.

Prema poslednjim informacijama, princ Hari je u besu razlupao svoj laptop i zahtevao da mu se donese novi, zaboravljajući da nakon odlaska iz kraljevske porodice mora sam da kupuje stvari. Na njegovo insistiranje da mu se objasni šta znači “sam da kupuje”, supruga Megan je samo nastavila da ga nemo posmatra.

 

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Sve svoje probleme princ Hari bi razrešio da se učlani u SNS. Oni prosto imaju toliki broj stručnjaka za sve vrste transakcija u finansijama i manipulacijama sa novcem i dobrima da znaju i načine i pojmove, koje još niko registrovao nije, ni u knjige stavio. Nadalje, pošto oni kralja već imaju mogao bi da se oslobodi i te more da će možda postati kralj! A kao uticajni član SNS-a bi svakako dobio neko lepo plaćeno uhlebljenje, koje bi mu obezbedilo život na koji se navikao!

    1. Радојица kaže:

      Јао бре Милане, начисто га са'рани!

      1. milan (nisam odavde) kaže:

        Tolki procvetali a on da je sa'ranjen!?
        Ja ti garantujem da bi rekao “koliki sam bio magarac, što sam bio Britanac”, kao neki SNS-ovci danas sa 15 plata!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *