Reformistička stranka predala listu

Predstavnici Reformističke stranke predali su večeras RIK-u izbornu listu koju je potpisima podržalo 11.980 birača.

Izvor: B92

Petak, 29.12.2006.

19:45

Default images

Na izbornoj listi Reformistička stranka - Aleksandar Višnjić je 95 kandidata za poslanike, a ukoliko je RIK proglasi ta lista biće pod rednim brojem 15.

Predsednik Reformističke stranke iz Niša Aleksandar Višnjić rekao je novinarima posle predaje izborne liste da ta stranka okuplja mlade koji čine većinu kandidata ali da su na njoj i predstavnici nekoliko udruženja.

Reformistička stranka je osnovana pre godinu dana, a prvi njen cilj je da postavi državu ispred političkih partija i da izgradi profil nove političke generacije - školovane i sposobne da reformiše državu, rekao je Višnjić.

On je rekao da ne očekuje da će ta partija preko noći ući u parlament, ali da je njen cilj izlazak na političku scenu kako bi se čulo za njene ciljeve.

Kada bi postojao demokratski blok, stranka bi bila na njegovoj strani, ali smo uvereni da nema istinske podele na demokratske i nedemokratske stranke, odnosno da je demokratija u našim strankama otišla korak unazad, rekao je Višnjić.

Prema njegovim rečima, ta stranka je bliža desnici iako ima i levičarskih zalaganja, kao što je borba protiv siromaštva.

Višnjić, koji je asistent na Medicinskom fakultetu u Nišu, rekao je da su na izbornoj listi i predstavnici Udruženje za povraćaj stambenog doprinosa i nekoliko udruženja akcionara iz Niša među kojima i Udruženje iz Elektronske industrije Niš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: