LDP: Govorimo istinu o problemima

Liberalno-demokratska stranka kritikovala je vladajuću koaliciju jer je, kako kažu, već proglasila pobedu.

Izvor: B92

Utorak, 19.12.2006.

17:04

Default images

Čedomir Jovanović je rekao da je ulazak LDP-a u kampanju izazavao paniku u strankama koje su na vlasti. On je rekao da te stranke izbegavaju da snose odgovornosti i da jeftinim političkim marketingom pokušavaju da steknu popularnost.

Predsedništo LDP-a ocenilo je da je ulazak koalicije LDP-GSS-SDU-LSV u kampanju, sa ambicijom da presudno utiče na formiranje buduće vlade, unelo nervozu kod onih koji su izbore raspisali tako što su se unapred dogovorili o budućoj podeli vlasti, stoji u saopštenju.

LDP svoju ulogu vidi u tome da građanima kaže istinu o problemima sa kojima je Srbija suočena, koliko god ona teška bila.

Liberalno-demokratska partija saopštila je, sa sednice Predsedništva stranke, da je to preduslov suštinskih promena u zemlji. "Po tome se LDP u potpunosti razlikuje od drugih partija, koje ne žele da govore istinu, jer izbegavaju odgovornost ili čuvaju popularnost u predizbornoj kampanji", kaže se u saopštenju LDP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: