Pre šest meseci u Barsi, danas pojačanje od 0 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 20:57

Kevin Princ Boateng prešao u Bešiktaš

Katalonski mediji i dalje ne mogu da shvate kako je razmišljala uprava Barselone kad je prošlog januara pokušala da probleme u navali reši dovođenjem Kevina Princa Boatenga na pozajmicu iz Sasuola. I tek im sada ništa neće biti jasno s obzirom da je iskusni napadač nakon letnjeg i 1.000.000 evra vrednog transfera u Fjorentinu napustio Violu bez dinara obeštećenja.

Nekadašnji fudbaler timova kakvi su Herta, Totenhem, Borusija, Portsmut, Milan ili Ajntraht karijeru će nastaviti na pozajmici u Bešiktašu koji je na dovođenje 32-godišnjeg napadača potrošio – ništa.

Izabrane vesti

Boateng je naime jesenas u Firenci odigrao svega 595 minuta u Seriji A, pride postigao gol više nego za šest meseci u Barseloni – a tamo nije postigao nijedan gol – i Viola se više nego rado odrekla bilo kakvog obeštećenja. Ako ništa drugo, bar će smanjiti troškove.

Što se tiče Bešiktaša, lokalni mediji navode da će istanbulski velikan Boatengu za šest meseci isplatiti 300.000 evra, dok će mu za drugu, odnosno prvu kompletnu sezonu na Bosforu dati i platu od 1.700.000.

Fjorentina svakako neće zaraditi ništa, ali bar neće ići u minus. A šta je Barselona imala na umu januara 2019. godine ostaće večna misterija.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara