Nova vest
Fudbal

Petak, 31.01.2020.

20:06

Savo Milošević: Partizan može da se smatra ruskim timom VIDEO

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević dao je zanimljivu uvertiru za prijateljski turnir "crno-belih" na pripremam u Kataru.

Izvor: MS

Autor: MS

Savo Milošević: Partizan može da se smatra ruskim timom VIDEO
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan će u Dohi igrati protiv ruskih premijerligaša Lokomotive (1. februar), Rosova (4) i Spartaka (8).

U najavi takmičenja, Milošević je zajedno sa kolegama Valerijem Karpinom, Domenikom Tedeskom i Jurijem Seminom govorio na konferenciji za medije.

Milošević je u uvodu krenuo da priča ruskim jezikom, pošto je tokom igračke karijere igrao i u Rubinu iz Kazanja, hteo je da demonstrira znanje i španskog (nastupao za Saragosu, Espanjol, Seltu i Osasunu), a onda je prešao na engleski.

"Prvo bih se zahvalio organizatorima turnira što su nas pozvali na ovako jak turnir. Privilegija je i čast što smo ovde i što imamo priliku da igramo protiv tri tako velika kluba iz Rusije. Kao što znate, mi smo iz Srbije i na Ruse gledamo kao na braću", rekao je Milošević, a onda dodatno nasmejao prisutne.

"Partizan može da se sagleda i kao ruski tim, takođe. Tako da turnir i nije međunarodni", uz osmeh je poručio.

Kako je naglasio, rezultat na ovom turniru nije u prvom planu.

"Očekujem lepih 10 dana i slažem se sa svojim prijateljom i kolegom Valerijem Karpinom. Nismo ovde da se takmičimo, već da igramo zanimljiv fudbal. Pripreme su i moramo da uživamo", zaključio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu