Solskjer spušta zavesu i ostaje sa jednim napadačem: Ne očekujem da će se nešto dogoditi...

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 11:50

„Ali to ne znači da neće“, ostao je zagonetan Norvežanin

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer ne očekuje nijedan dolazak na Old Traford u poslednjem danu prelaznog roka.

Crveni đavoli su kompletirali toliko čekano pojačanje u vidu Bruna Fernandeša, ali su ostali uspraćeni za pojačanje u špicu napada, posle povrede Markusa Rašforda, koji će biti odsutan dva meseca.

Izabrane vesti

Na spisku golgetera poslednjih dana našli su se Pjontek, Slimani, Igalo, Rondon, a poslednji u nizu bio je Džušua King, ali je Bornmut glatko odbio poziv sa Old Traforda. Ukoliko ostane bez pojačanja, Solkjer bi od špiceva mogao da spadne samo na Antonija Marsijala.
"Nisam siguran, mislim da više nijedan posao neće biti završen. Ne očekujem da će se nešto dogoditi. Ponekad ovde kažem jedno, a dogodi se nešto druguo. Ponekad kažem da sam zadovoljan igračem, a on dobije drugačiju poruku. Tako da ne želim da pomognem da spekulacije danas postanu veće. Ne očekujem da će se nešto dogoditi, ali to ne znači da ne može", rekao je Solskjer.

Sa druge strane, Bruno Fernandeš bi trebalo da bude kapitalno pojačanje.
"
Srećan sam sa onima koje imam. Sa Brunom ćemo možda igrati na drugačiji način. U poslednje vreme igramo sa trojicom u poslednjoj liniji, što bi mogla da bude opcija kako bismo se taktički malo izmenili", poručio je Solskjer.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara