Style

Ljubav

Moda 2020! Farmerke - modeli koji će se nositi ove godine!

Moda 2020! Svako u svom ormaru ima bar dva modela farmerica, a one se mogu kombinovati gotovo sa svim ostalim, bilo za dnevne ili večernje prilike. Farmerke - modeli koji će se nositi ove godine!

Moda 2020! Farmerke - modeli koji će se nositi ove godine! Screenshoot/Instagram



Instagram nam daje mnogo ideja i večita je inspiracija za oblačenje. Svaku novu sezonu krasi poneki novi trend, a uglavnom ih prvo iznesu trendseterke koje retko kada pogreše. Ono što će i ovog proleća 2020. godine, biti posebno aktuelno kada je reč o farmerkama, jeste visok struk.

Klasičan skinny jeans

Ovaj model je trend već nekoliko godina unazad, a čini se da i ove godine neće odstupiti. Razlog toga je verovatno jednostavno kombinovanje ovih farmerica, posebno sa širokim puloverima, lepo skrojenim sakoima ali i lepršavim bluzama. Ovog proleća je aktuelni visoki struk, pa, trk po svoj trendi model!
 

Lotos stopala - kineski običaj: Slomljene kosti, nepodnošljiv miris i gljivice!



 

Farmerice palazzo kroja

Visoki struk i nogavice A-kroja koje se šire već od bokova jedan su od najvećih modnih hitova u toploj sezoni koja dolazi. Ovaj model odaje utisak elegancije, a možete ih sjajno iskombinovati uz crop-topove i sandale visokih potpetica.
 

Cunaina je osvojila Instagram! Nije imala plastične operacije! (VIDEO)



 

Farmerica sa vezivanjem u struku

I one su razlog potvrde najavljivanja visokog struka kao "must have". Vezivanje u struku, ali i oko nogavica predstavljaće ovog proleća trendi detalje kojima devojke širom sveta neće moći da odole. Mnogi brendovi već raspolažu njima, ali imaju nekoliko različitih karakteristika: mekani jeans, opušteni kroj, visoki struk i trakice koje ćete zavezati u mašnu oko struka i oko zglobova.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: cosmopolitan.rs

Povezane vesti:


>