Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.01.2020.

14:43

Danilović: Fer i kulturno na Kupu, pa nek' najbolji pobedi

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović apelovao je na publiku da fer i kulturno navija na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Izvor: SN

Autor: SN

Danilović: Fer i kulturno na Kupu, pa nek' najbolji pobedi
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Apelujem na sve gledaoce da turnir prođe u sportskom raspoloženju i fer i kulturnom navijanju, da sve prođe bez incidenata kao što je bilo prošle godine. Pozivam sve da dođu u Čair i iz srca navijaju za svoje klubove pa neka najbolji pobedi", rekao je Danilović na ceremoniji žreba u Beogradu.

Kup Radivoja Koraća održaće se od 13. do 16. februara u Nišu.

"Ovaj turnir je od velikog značaja za srpsku košarku. Draž ovog takmičenja jeste i šansa da takoreći manji klubovi izađu na scenu i imaju šansu da osvoje trofej", kazao je Danilović.

Prvi čovek Saveza je posebno čestitao Radničkom sa Crvenog krsta, za koji je rekao da se vraća na veliku scenu, kao i Slobodi iz Užica i ostalim klubovima.

Završni turnir Kupa će se po 16. put održati u Nišu, što je rekord i, kako je rekao Danilović zasluženo, uz zahvalnost gradonačelniku tog grada Darku Bulatoviću.

Četvrtfinalni parovi su Crvena zvezda - Radnički, Mega - Sloboda, Partizan - Borac i FMP - Dinamik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu