Na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu vedrio i oblačio, umislio da je bog, osuđen za zlostavljanje na radu: Profesore Milenko Peroviću, prestanite da olajavate Srbiju!

Milan BABOVIĆ

30. 01. 2020. u 07:30

Jedan od omiljenih Milovih dukljana, koji je prinudno rođen i živi u Vojvodini (ne u Srbiji), rekao je da je "Crnogorcima bezbednost u Srbiji ugrožena", i da je samo jedan korak od represivnih mera?!

На Филозофском факултету у Новом Саду ведрио и облачио, умислио да је бог, осуђен за злостављање на раду: Професоре Миленко Перовићу, престаните да олајавате Србију!
ŠTA očekivati od čoveka koji se svojevremeno u "Pobjedi" požalio da su Srbi "oteli Njegoša od Crnogoraca"? Ne znam da li profesor Milenko Perović, ucveljen ovom "krađom", pokušava da prepravi posvetu prahu oca Srbije u "Gorskom vijencu", ali posle onoga što je izrekao u utorak ostaje mu samo da se pospe pepelom.

Jedan od omiljenih Milovih dukljana, koji je prinudno rođen i živi u Vojvodini (ne u Srbiji), rekao je da je "Crnogorcima bezbednost u Srbiji ugrožena", i da je samo jedan korak od represivnih mera?! Igrajući višegodišnju ulogu Đukanovićevog korisnog idiota, sve ovo je izgovorio u mikrofon Radija Crne Gore, što bi tamošnjem gospodaru, kome verni narod SPC posle tri decenije ozbiljno trese tron, poslužio za izradu veštačke simetrije: ovde mi kukate, a vidite šta Srbijanci rade našima tamo.

Da vidimo kako to Srbija ugrožava i šikanira profesora Perovića, budnog borca protiv ovdašnjeg fašizma (on i Čanak se bore protiv njega samo onda kada ga nema)? Tako što je punih trideset godina vedrio i oblačio na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Građanski prilježno boreći se protiv Boga i SPC, koju bi, kako sam veli, u Crnoj Gori sveo na versku zajednicu, i sam je umislio da je bog. To najbolje zna asistent Slobodan Sadžakov, koga je slobodoljubivi Perović zlostavljao na radu, za šta je pravosnažno osuđen.

Dragi Peroviću, vaše je pravo da budete milogorac na dugme, ali prestanite da olajavate Srbiju. Ona je vaše roditelje i potpisnika ovog teksta prigrlila kao brižna sestra. I vazda će sa Crnom Gorom biti jedna familija, u inat i vama i dežurnim Milovim poklisarima iz Beograda, vama koji ste se onog maja 2006. ponadali da su sve veze minirane za vjek i vjekov. Narod vas ovih dana u litijama opominje: džaba ste krečili.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Lovćenčanin

30.01.2020. 10:15

Ja "silom prilika" rođen u Vojvodini a sa prebivalištem u Beogradu od oca iz Crmnice i majke iz Lješanske nahije poručujem "brižnom" dr.mr.Peroviću da ne brine o nama Crnogorcima ( Srbima iz Crne Gore ) i da se ne predstavlja lažno.On Milogorac ili ti crveni Hrvat,koji je pljunuo na svoje pretke,trebalo bi da se dozove pameti.Kakva mu je terapija potrebna za to nijesam stručan,neka se obrati osoblju bolnice Laza Lazarević,pomoći će mu.Nadam se!

Kazo

30.01.2020. 10:39

Nismo mi Njegoša oteli , sam je došao u Pravoslavlje kad je vidjeo šta se radi u crnoj Gori !

Сремац

30.01.2020. 11:42

Још један доказ да су највећи "аутономаши" у тз."Војводини" дођоши који не припадају више крају одакле су дошли, а овде неће да прихвате локалне вредности него стварају неке своје нове тз."војвођанске".

Banaćanin

30.01.2020. 17:38

Starosedeoci Vojvodine, bilo koje nacionalnosti (da li je srbin, madjar, rumun, slovak, rusin itd bilo koje nacionbalnosti) siti smo crnogoraca koje su komunisti doselili posle drugog svetskog rata, jer isti nisu dosledni i nisu dorasli da obradjuju plodnu Vojvodjansku zemlju. Oni bi samo da "rukovode", pogotovu iz neke seoske birtije ili kafane. Drugo, dosta više izraza "srbijanci", mi smo, zapamtiteto, svidelo se to nekom ili ne SRBI. Izraz "srbijanci" su izmislili oni koji ne vole SRBE.

Rade ger

31.01.2020. 08:46

U sred Srbije bivši Srbin pljuje po Srbiji, apsolutno ne dopustivo. Zašto filozofski fakultet ne reaguje adekvatno i posalje ga tamo odakle je dosao.

Kosocac

31.01.2020. 19:07

Nek podje u cg da bude profesor tamo nece imati smetnje da bude crnogorac