Inter u polufinalu, debitovali Eriksen i Mozes (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.20. | 23:28

Naredni rival Nerazura biće Napoli

Namučio se Inter večeras kao i u prethodna dva duela u Seriji A, ali je ovog puta za promenu uspeo da izađe kao pobednik i teškom mukom savlada Fiorentinu - 2:1 (1:0).

I jedan i drugi trener ovaj meč su shvatili maksimalno ozbiljno, pa su i pored mečeva koje će u okviru Serije A odigrati za vikend, izveli gotovo najjače sastave. Antonio Konte odlučio je da odmori Sensija i De Fraja, dok je Jakini na drugoj strani na klupi od startera ostavio samo golmana Dragovskog.

Izabrane vesti

Domaćin je već na startu preuzeo inicijativu, držao loptu, ali ozbiljnijih šansi praktično da nije bilo sve do završnice prvog dela igre, tačnije 44. minuta. Kombinovao je Kandreva sa Martinezom ispred šesnaesterca Fiorentine, poslao loptu u kazneni prostor, ali se defanzivci tima iz Firence nisu najbolje snašli pa je Kandreva odbijenu loptu plasirao pored nemoćnog Teraćijana.

Nakon 15 minuta igre u drugom poluvremenu, Fiorentina je stigla do izjednačenja. Korner je izveo Erik Pulgar, a najviši u skoku bio je Martin Kaseres koji je meču vratio rezultatsku neizvesnost. Dugo očekivano pojačanje Intera, Kristijan Eriksen ušao je u igru ubrzo nakon izjednačujućeg gola, a samo minut kasnije Nerazuri su poveli po drugi put na meču. Centaršut sa desne strane počistio je Milenković, ali je lopta otišla direktno na nogu Nikola Barele koji je odličnim udarcem sa 16 metara razgalio navijače na Đuzepe Meaci.

Meč je do kraja mogao da ode i na obe strane, ali šanse nisu iskoristili prvo Vlahović, a zatim ni Espozito pa će u polufinale Inter koga tamo već čeka Napoli, dok će se na drugoj strani žreba sastati Juventus i Milan.

 

 

Foto: Screen shot


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara