Veličković: Ušli smo u tuču i izašli kao pobednici

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.01.20. | 23:04

Kapiten Partizana zadovoljan zbog pobede protiv Darušafake

Tvrdo, ali uspešno bilo je večeras u beogradskom "Pioniru". Partizan je uspeo da upiše izuzetno važnu pobedu pred svojim navijačima protiv Darušafake i da tako dođe u veoma povoljnu situaciju pred nastavak takmičenja u Evrokupu. Ovaj trijumf gotovo da je otvorio vrata crno-belima za plasman u narednu fazu takmičenja.

Izabrane vesti

Naravno, svi u taboru Partizana bili su izuzetno zadovoljni večerašnjim izdanjem i pobedom. Veliku ulogu u svemu ponovo je imao Novica Veličković, koji je istakao da je ovakve utakmice izuzetno nezgodno igrati, jer je tu pritisak zbog rezultata
“Nije lako igrati ove utakmice. Ne samo što moraš da pobediš nego je tu i razlika. Dobro je sto smo tamo izgubili sa razlikom koja moze da se stigne. U jednom delu meča smo bili u grču. Imali smo par lošijih minuta. Vrhunskom odbranom smo odgovorili na neku njihovu igru u Turskoj. Bilo je sa dosta kontakta i čvrsto sa njihove strane. Možda tamo nismo uspeli, ali smo sada uspeli da, što se kaže, udjemo u tuču i izađemo kao pobednici”, rekao je Veličković.

O prvom mestu se još uvek ne razmišlja, jer predstoji utakmica sa Crvenom zvezdom u ABA ligi. Tek nakon toga dolazi duel sa Virtusom u Bolonji
“Imamo derbi pa Virtus. Korak po korak, ne razmišljamo toliko daleko. Niti nam je tu mač pod bradom”, zaključio je Veličković.

Kao i Veličković, tako je i Nemanja Gordić bio zadovoljan i istakao je odbranu kao ključ pobede.
“Igrali smo sjajno u odbrani i nema dileme da smo dobili utakmicu na odbranu. Znali smo da će biti tvrda utakmica i da ćemo uz pomoć publike da istrčimo koju kontru i dobijemo utakmicu. Imali smo par padova, ali uspeli smo da se oporavimo i pobedimo”, zaključio je prvotimac Partizana.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara