Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Procurili TAJNI PODACI: Evo kako bi trebalo da izgleda NOVI "AJFON 12" (VIDEO)

Procurili TAJNI PODACI: Evo kako bi trebalo da izgleda NOVI "AJFON 12" (VIDEO)

Proći će bar još devet meseci dok se novi “Eplovi” modeli pametnih telefona nađu na policama, a američki gigant čuven je po držanju stvari u tajnosti – od datuma lansiranja proizvoda do dizajna – zbog čega se mediji snalaze kako god mogu da pruže javnosti bar neki uvid u proizvod.

ajfon Foto: Profimedia
ajfon
Pročitajte još

Ne samo što su došli do glavnih karakteristika “ajfona 12” (kako se pretpostavlja da će se zvati), već su stekli i dobru predstavu o dizajnu novog telefona.

Foto: Concept Creator / youtube

Timovi portala “Let’s Go Digital“ i “Concept Creator” napravili su snimak na kojem su prikazali verovatni dizajn “ajfona 12 pro” i “ajfona 12 pro maks”.

Očekuje se da će oba seta doći osposobljena za 5G tehnologiju, iako će zemlje bez potrebne infrastrukture možda dobiti samo 4G modele, piše “Forbs”.

Foto: Concept Creator / youtube

Očekuje se da će dva “pro” modela imati kameru sa tri sočiva i četvrtu ToF kameru na “pro maksu” radi prikupljanja “dubokih” informacija koje će biti korisne i za aplikacije za proširenu realnost (AR), i za “Eplove” filtere za obradu.

Pročitajte još

“Epl” ponovo koristi drugačiji dizajn kućišta kamere, van centra ravne površine telefona. Čitava prednja strana je, kao i do sada, sva u ekranu, sa miksom manjeg rama i većeg ekrana koji doprinosi efektu.

Foto: Concept Creator / youtube

Očekuje se da će “Epl” zvanično pokazati nove “ajfone” početkom septembra ove godine, a da će se u prodavnicama naći do kraja meseca.

Pre toga se očekuje manji “ajfon” u martu, mogućeg naziva “ajfon 9”, koji će biti naslednik “ajfona SE”. Očekuje se da će ovaj model – sa dizajnom “ajfona 8” i specifikacijama “ajfona 11”, možda biti najvažniji telefon koji je “Epl “lansirao ove godine.