Muškarac bacio venčani prsten u svađi, pronašao ga policijski pas

Nemačkom ovčaru Odinu, šest godina starom policijskom psu, trebalo je nekoliko sekundi da pronađe u travi u Harbornu, u Birmingemu, venčani prsten kojeg je besan muškarac bacio, pošto se posvađao sa suprugom.
Policajci u patrolnom vozilu stali su kada su uočili muškarca i njegovog prijatelja kako "temeljno pretražuju" ulicu u 2 sata posle ponoći.
 
Karl Vudvol, policijski trener psa Odina objasnio je da je bilo "mračno kao u grobu" i da su njih "dvojica mogla tako pretraživati celu noć i da ne pronađu prsten". "Jako zbunjeni" muškarac rekao je policajcima da žali zbog toga što je u jednom trenutku izgubio živce i bacio prsten, pa sada uzalud pokušava da ga nađe.
 
Prsten je bio malen i Vudvol nije bio siguran hoće li biti dovoljno mirisa da ga Odin nanjuši. "Ali on je dokazao da nisam bio u pravu i trebalo mu je nekoliko sekundi da ga nađe, te sam za manje od pet minuta ponovno bio u patroli", objasnio je Vudvol.
  • Joca

    29.01.2020 23:21
    Dzumare
    Ovi nadju prsten a nasi ni celog coveka sa otetom devojcicom nisu danima u stanju da pronadju. Nije jasno zasto i na tome se mora ozbiljno poraditi. Inace je besmisleno gajiti takve neefikasne pse za policiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.