Tramp podržao Pompeovo vikanje na novinarku: Dobro si odradio posao

Donald Tramp je pohvalio ponašanje državnog sekretara Majka Pompea prema novinarki Nacionalnog javnog radija, na koju je Pompeo posle intervjua vikao i psovao.

Izvor: B92

Sreda, 29.01.2020.

08:17

Tramp podržao Pompeovo vikanje na novinarku: Dobro si odradio posao
EPA-EFE/Yuri Gripas

"Ta novinarka nije baš uradila dobar posao sa tobom", rekao je Tramp Pompeu tokom predstavljanja svog plana za Bliski istok, što je izazvalo smeh prisutnih zvaničnika u Beloj kući.

"Mislim da si ti s njom dobro odradio posao", dodao je Tramp, preneo je sinoć Rojters.

Novinarka NPR Meri Luiz Keli imala je u petak intervju sa Pompeom tokom kojeg je on negodovao zbog pitanja o Ukrajini, pa je intervju ubrzo prekinut.

Ona je izjavila da je Pompeo posle intervjua u privatnom razgovoru na nju vikao, psovao je i pitao da li misli da je Amerikance briga za Ukrajinu.

Pompeo je u subotu u saopštenju rekao da je novinarka lagala oko dogovora za intervju ali nije osporio ono što je ona rekla o njihovom razgovoru.

U međuvremenu je Stejt department skinuo drugu novinarku NPR sa liste reportera koji će putovati sa Pompeom u Veliku Britaniju, Ukrajinu, Belorusiju i centralnu Aziju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: