Matić neizvestan za derbi sa Sitijem

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.01.20. | 12:12

Požalio se na povredu protiv Tranmera

Velike probleme sa povredama ove sezone ima Mančester junajted. Iste muke trener Ole Gunar Solskjer imaće i pri sastavljanju tima za revanš utakmicu Liga kupa protiv Mančester sitija u sredu. Građani su u prvom susretu na Old Trafordu bez problema slavili rezultatom 3:1 i tako jednom nogom već zakoračili u finale.

Pored velikog rezultatskog zaostatka koji Junajted ima uoči revanša, Ole Gunar Solskjer na raspolaganju neće moći da ima nekoliko bitnih fudbalera. Mančesterski derbi propustiće Pol Pogba (povreda stopala), Skot Mektominej (povreda kolena) i strelac jedinog pogotka za Junajted na prvoj utakmici, Markus Rašford (povreda leđa).

Izabrane vesti

Pored njih, za meč je neizvestan i Nemanja Matić, otkrio je Solskjer na konferenciji uoči utakmice.
 „Svi su nam potrebni, ali su neki fudbaleri igrali previše u poslednje vreme. Matić je morao da izađe iz igre protiv Tranmera, videćemo kako će se osećati sutra. On je osetio bol i kako bih bio siguran da će biti spreman da igra protiv Sitija, zamenio sam ga“, rekao je norveški stručnjak pred gradski derbi i dodao da će zajedno sa stručnim štabom na dan utakmice odlučiti da li će Matić biti u timu.

Srpski vezista je igrao na poslednjih devet mečeva i s obzirom na to da je propustio mnogo utakmica u prvom delu sezone zbog povrede, Solskjer posebno želi da bude oprezan. U tim bi trebalo da se vrati desni bek Aron Van-Bisaka, nakon što je preskočio duel sa Tranmerom u FA kupu. Još jedna promena u odnosu na prethodni meč protiv trećeligaša biće na golu, pošto će umesto Serhija Romera mrežu čuvati David de Hea.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara