Vučić uoči posete Drvaru: Srpska kompanija do kraja godine ovde otvara fabriku

Tanjug

28. 01. 2020. u 08:43

Uoči posete Drvaru i Mrkonjić Gradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsetio je na Instagramu na svoje obećanje iz septembra prošle godine

Вучић уочи посете Дрвару: Српска компанија до краја године овде отвара фабрику

Foto: Predsedništvo Srbije

BEOGRAD - Uoči sutrašnje posete Drvaru i Mrkonjić Gradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić podsetio je danas na Instagramu na svoje obećanje iz septembra prošle godine da će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku u Drvaru.


"Do kraja godine ovde će jedna srpska kompanija otvoriti fabriku. Hoću da vas vidim nasmejane kao danas i da imate budućnost na ovim prostorima. Ponovo ću da dođem u Drvar da vidim kako se troše sredstva koje je dala Srbija, ali i da se uverim da se realizuju obećani projekti", podsetio je Vučić na svoje reči 13. septembra 2019. godine, na nalogu "buducnostsrbijeav" na Instagramu.


Predsednik Srbije posetiće sutra Drvar i Mrkonjić Grad.


Kako je predviđeno programom posete, Vučić će u Drvaru najpre prisustvovati otvaranju filijale Komercijalne banke, obići Dom zdravlja, a zatim prisustvovati otvaranju pogona fabrike Jumko, saopštila je pres služba predsednika.

Foto: Instagram "buducnostsrbijeav"



U nastavku posete Vučić će obići Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, a predviđen je i sastanak sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini.


Podrška Srbije privrednom razvoju Drvara dogovorena je u septembru prošle godine prilikom posete predsednika Vučića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Kalina

28.01.2020. 10:33

Zeleli smo mir, fabrike, zemlju u kojoj ce se raditi graditi. Sve to danas imamo zahvaljujuci aktuelnoj vlasti.

Marina

28.01.2020. 11:12

Predsednik sve što obeća to i ispuni.Njemu je bitno svoj narod,kao mir i stabilnost.

Hedona

28.01.2020. 17:14

Ovo je izuzetno važno za našu državu i njene građane.Drvar kao i svaka opština u RS treba da se razvija, da se otvaraju fabrike i nova radna mesta.

Ivona

28.01.2020. 19:20

Otvaranje nove fabrike je od velikog znacaja za gradjane i privredni razvoj Drvara, vidno je da se ulaze u razvoj svih podrucja.

Sanela

28.01.2020. 20:04

Predsednik uvek ispuni sve sto obeca. Svaka fabrika je korak u bolju buducnost gradjana.

Dare

28.01.2020. 23:01

Šta god da je obećao predsednik Vučić je to i ispunio, iz tih razloga treba mu verovati i da će u Drvaru biti otvorena srpska fabrika.