Horoskop za 28. januar

Zabava - Utorak 28.01.2020 - 07:35

Pred vama je horoskop za utorak 28. januar. Sa srećom.

Horoskop za 28. januar. Foto: Mondo Horoskop za 28. januar. Foto: Mondo

van

Ne nervirajte se oko posla i novca, jer koliko god da uložite to će sve da se isplati. Provedite više vremena sa voljenom osobom. Nemojte da se vraćate bivšim ljubavima.
Bik

Isplanirajte obaveze koje morate da odradite na poslu. Ne prejedajte se jer su mogući problemi sa organima za varenje. Moguć je priliv novca, bićete zadovoljni danas.
Blizanci

Ne zapostavljajte prijatelje zbog obaveza. Ne morate da završite sve što ste isplanirali, možete da uradite samo ono što je prioritet. Pomalo ste rasejani.
Rak

Ambiciozni ste. Bliski ljudi Vas podržavaju u svemu što radite. Očekuje Vas veoma uspešan dan na poslu.
Lav

Potrudite se da se fokusirate na hobije ili se bavite nekim sportom. Što se tiče partnerskih odnosa, nemate potrebu da budete u vezi, ako već niste. Ako ste u vezi, prijaće Vam druženje sa prijateljima.
Devica

Danas ste pod stresom zbog problema sa novcem. Imate previše troškova, ne možete da postignete da sve uradite na vreme. Vodite računa o zdravlju, jačajte imunitet.
Vaga

Ne možete da se pokrenete. Potrebna Vam je promena na poslu. Saradnici mogu da daju neki savet kako da poboljšate učinak na poslu.
Škorpija

Veoma ste napeti i skloni raspravama. Ne nervirajte se oko troškova koje imate. Moguć je pad energije, pa ne bi trebalo da se premorite od posla. Budite umereni u radu.
Strelac

Jasno Vam šta treba da radite i sve Vam ide brzo. Budite odgovorniji na poslu. Moguće je neko novo poznanstvo.
Jarac

Nemojte samo da mislite na sebe, bitna je i porodica. Obratite pažnju na neke obaveze koje je odavno trebalo da završite. Štednja je važna danas.
Vodolija

Komunikativni ste. Osećate pritisak. Ipak, stižete da sve odradite na vreme. Neke nove poslovne ponude mogu da budu veoma dobre.
Ribe

Neki saradnik može da bude od pomoći na poslu. Dajte svoj maksimum na radnom mestu. Pomalo ste napeti i preosetljivi, ali ćete biti bolje popodne.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: