Mihajlović ponovo u bolnici: Siniši zabranjeno i rukovanje

V.N.

27. 01. 2020. u 11:09

Medicinsko osoblje veruje da bi dužina boravka u bolnici trebalo da bude kraća od prethodnih, piše u saopštenju FK Bolonja

Михајловић поново у болници: Синиши забрањено и руковање

Siniša Mihajlović foto: N. Paraušić

SINIŠA Mihajlović (50) već šest meseci vodi bitku sa leukemijom koja mu je dijagnostikovana u julu 2019. Srpski trener koji se nedavno vratio na klupu Bolonje, čije je mečeve vodio čak i iz bolničke postelje, od danasje ponovo na lečenju u Klinikci za hematologiju u ovom gradu. On je, kako tvrde mediji u Italiji, podvrgnut novoj, antivirusnoj terapiji, koja je po proceni lekara deo uobičajene medicinske procedure posle presađivanja koštane srži.


Inače, Mihajloviću je iz predostrožnosti već duže vreme zabranjeno da se čak i rukuje sa ljudima iz svog najbližeg okruženja, pogotovo sa igračima i trenerima pre mečeva Bolonje, pošto hemoterapija i transplatacija koštane srži slabe imuni sistem.


- Siniša Mihajlović je primljen na Institut za hematologiju Seranjoli, gde će biti podvrgnut antivirusnom lečenju, što je potrebno nakon transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje veruje da bi dužina boravka u bolnici trebalo da bude kraća od prethodnih - navedeno je u saopštenju sa klinike u Bolonji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)