Mihajlović opet u bolnici zbog antivirusnih terapija

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 12:52

Boravak bi trebalo da bude kraći nego prvi put

Hemoterapije su dale rezultat, ali borba Siniše Mihajlovića nije završena. Srpski strateg je opet hospitalizovan radi antivirusnih terapija koje, kako se navodi u saopštenju, “mogu da budu neophodne nakon transplatacije koštane srži“.

Podsetimo, Mihajlović se od jula bori sa leukemijom, pa mu je nakon tri hemoterapije presađena i koštana srž. Sve je to rađeno u Sant’Orsola bolnici u Bolonji. I sada je opet tamo.
Gospodin Mihajlović je jutros primljen u Seranjoli institut za hematologiju kako bi bio podvrgnut antivirtusnom tretmanom, koji kao u ovom slučaju može da bude neophodan nakon transplatacije koštane srži. Lekarsko osoblje veruje da će boravak u bolnici biti kraći nego u prethodnim slučajevima“, navodi se u saopštenju bolnice.

Izabrane vesti

Inače, Mihajlović je zbog jakog pljuska prvo poluvreme subotnjeg meča Bolonje sa SPAL-om proveo na tribinama, ali se, čim je kiša prestala, pridružio stručnom štabu kraj aut linije. Hemoterapije i transplatacije po pravilu oslabe imuni sistem i zato Mihajlović mora da se pazi i najobičnijeg gripa, mora da vodi računa o fizičkom kontaktu, da se ne rukuje ni sa kim, jer uvek postoji opasnost od bacila.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara