Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
INCIDENT U PRODAVNICI Žena došla sa nožem u ruci, htela da ubode radnicu

INCIDENT U PRODAVNICI Žena došla sa nožem u ruci, htela da ubode radnicu

Policija u Derventi uhapsila je V. S. zbog sumnje da je nožem pokušala da ubode radnicu jedne prodavnice u tom gradu, potvrđeno je u policiji.

Nož Foto: Goran Šurlan / RAS Srbija
Nož

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je za Srpsakinfo da je policija juče oko 9.30 bila u redovnom obilasku terena, kada ih je u Ulici 1. maja zaustavila žena i rekla da se u prodavnici nalazi žena koja nožem hoće da ubode njenu radnu koleginicu.

– Policajac je odmah ušao u prodavnicu gde je zatekao B. S. kako jednom rukom drži V. S., a u drugoj nož. B. S. je izjavio da je V . S. sa nožem htela da nanese povrede radnici, što su i ostali potvrdili – ispričala je Kerkezova.

Nakon toga na lice mesta došla je još jedna patrola, prilikom čega je oduzet i pregledan ruksak koji je nosila osumnjičena.

– U njemu se nalazio nož, makaze, ručni alat i drugi predmeti. Policajci su zatim V. S., koja je bila u vidno rastresenom stanju, prevezli u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Derventa. Nakon ukazane pomoći prevezena je u dobojsku bolnicu, gde je zadržana na lečenju – istakla je Kerkezova.