Niko u Kaliforniji ne može da veruje da je Kobi Brajant ušao u helikopter po ovakvom vremenu: Splićanka koja živi blizu mesta pada OTKRIVA krivca nesreće

Novosti online

27. 01. 2020. u 01:23

Kalabasas, gradić na čijem je području pao helikopter u kojemu je bio Brajant, je gradić od oko 25 hiljada stanovnika i to pretežno onih imućnijih

Нико у Калифорнији не може да верује да је Коби Брајант ушао у хеликоптер по оваквом времену: Сплићанка која живи близу места пада ОТКРИВА кривца несреће
Iako još niko ne može sa sigurnošću reći koji je uzrok pada helikoptera u kojemu su poginuli proslavljeni košarkaš Kobi Brajant i njegova 13-godišnja kći, postoji velika sumnja da ja krivac za nesreću magla.

- Niko u Kaliforniji ne može verovati da je Kobi Brajant po ovakvom vremenu ušao u helikopter. Naime, već nekoliko dana je na tom području Kalifornije gusta magla, koja je redovan prizor svakog jutra. Doslovno se magla može "rezati" nožem. Zbog toga već dva-tri dana na LAX (glavni aerodrom u Los Angelesu) kasne avioni. Prema onome što se zasad može čuti, pretpostavke su da su zbog magle udarili u brdo - kazuje nam Maja Viličić iz Los Angelesa, Splićanka koja već više od 20 godina živi i radi u SAD-u.

Maja, za američke prilike, živi vrlo blizu mesta pogibije Kobija Brajanta.

- Živim nekih 20-tak kilometara od mesta nesreće ili nekih 20-tak minuta vožnje automobilom. Evo upravo dok sada mi pričamo (večeras oko 22.30 sati po srpskom vremenu) ja upravo šetam i svugga je oko mene magla. S obronaka na kojima se sada nalazim, uopšte se ne vidi kotline, takva je magla - kaže Maja.

Inače, Kalabasas, gradić na čijem je području pao helikopter u kojemu je bio Brajant, je gradić od oko 25 hiljada stanovnika i to pretežno onih imućnijih.

- Tu žive bogati Amerikaci, a područje grada se nalazi između Malibua i Santa Monike. Područje Kalabasasa vrlo je brdovito i verovatno je helikopter udario u brdo, koje pilot očigledno nije video zbog magle. Strašna tragedija. Kobi Brajant bio je jedna od legendi Los Angelesa i zasigurno nije zaslužio da ovako okonča svoj život - rekla je Maja Viličić.

(Slobodna Dalmacija.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)