Novak je izgubio prijatelja: Sjajan mentor, hvala ti što si bio tu za mene

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.01.20. | 09:32

Oproštaj na italijanskom, a obojica su bili veliki navijači Milana

Vest o smrti NBA legende Kobija Brajanta je potresla celu planetu, a među sportistima koji su odali priznanje košarkaškoj ikoni je i naš tenis as Novak Đoković.

Brajant i Đoković su bili više od poznanika i imali su iskreno prijateljstvo. U eri kada se slavne ličnosti uglavnom opredeljuju da navijaju za Federera ili Nadala, Brajant nikada nije krio da mu je Đoković broj jedan. A ni Novak nije krio da mu je Kobi uzor i neka vrsta mentora. Obojicu ih je vezivala i ljubav prema fudbalskom klubu Milan i verovatno su najpoznatiji navijači ovog kluba van Italije. Baš pre nekoliko dana Novak pričao o podršci Brajanta koja mu je mnogo značila dok je imao povredu lakta.

Izabrane vesti

Zato nije ni čudo što se Novak emotivnom porukom oprostio od legende košarke.
„Moje srce duboko tuguje zbog današnje vesti. Kobi je bio sjajan mentor i prijatelj. Ne postoje reči koje mogu da izraze moje najdublje saučešće porodici Brajant i svim drugim porodicama koje su pogođene ovom tragedijom. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoju Đianu, Hvala ti što si bio tu za mene i što si insipirisao ceo svet. Hvala ti na veličanstvenoj zaostavštini koja je ostala iza tebe. Nikada neću zaboraviti tvoj osmeh i pozitivnu energiju koju si širio gde god se pojaviš. Ti i tvoja ćerka ćete živeti večno. RIP amico mio. Ti voglio bene“, na kraju se Novak oprostio na italijanskom od svoh prijatelja.

(FOTO: Instagram)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara