Jokić posle 24 poena: To je "Mamba mentalitet" VIDEO

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić govorio je o uticaju Kobija Brajanta na košarkaški svet.

Izvor: LN

Ponedeljak, 27.01.2020.

02:09

Jokić posle 24 poena: To je
AP Photo/David Zalubowski

Jokić je prokomentarisao tragičnu vest da je Brajant, zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedmoro ljudi, poginuo u padu helikoptera u nedelju.

"Da budem iskren, nisam mogao da verujem. Pitao sam se: 'Bože, da li se ovo stvarno dešava?'. Ovo je ogroman gubitak za sve, pogotovo za njegovu porodicu. Tragedija, sigurno", izjavio je Jokić.

Nikolu su novinari upitali kakav je uticaj Kobi imao u Srbiji.

"On je legenda. Ne samo ovde, već širom celog sveta. Svet je izgubio ogromnog uzora, idola...".


Dobio je pitanje i o tome da li ga je ikada upoznao.

"Prve godine ovde sam pričao sa sudijama pre utakmice i on je bio tu".


Neposredno nakon informacije o tragediji, Nikola je odigrao meč protiv Hjustona i zabeležio tripl-dabl u kojem je imao 24 poena, što su mnogi videli kao više od slučajnosti s obzirom da je Brajant tokom polovine karijere nosio dres sa tim brojem.

"Da budem iskren, ako o tome razmislite na Kobijev način - onda nema izgovora, morate da se fokusirate na ono što volite da radite. To je 'Mamba mentalitet'",
podvukao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: