Indijca ubio njegov borilački petao

Indijac Saripali Čanavenkatešvaram Rao (50) umro je nakon što ga je na putu prema organizovanoj borbi petlova napao i ubio njegov sopstveni pernati borac.
Indijca ubio njegov borilački petao
Foto: Pixabay
Rao, iz južne indijske savezne države Andra Pradeš, redovno je sa svojim petlovima učestvovao u lokalnim borbama tog tipa. On je 15. januara krenuo da prijavi petla za sledeću borbu kada se pernata životinja pokušala da se oslobodi i zabila oštricu koja joj je bila privezana za kandžu u vrat vlasnika.
 
Portparol lokalne policijske stanice rekao je za CNN da je Rao, otac troje dece, prevezen u bolnicu, gde je umro od moždanog udara.
 
Borbe petlova zabranjene su u Indiji od 1960. Međutim, one se i dalje nezakonito održavaju širom te zemlje.
 
"Zakoni su vrlo jasni. Borbe petlova ne organizuju se samo zbog zabave, već i zbog klađenja", rekao je Gauri Mauleki, predstavnik indijske organizacije "People for Animals". "Mislim da to nema nikakve veze s našom kulturom. Radi se isključivo o želji za zaradom", dodao je.
  • Zoran

    01.02.2020 21:33
    @Миодраг

    :):)
  • Миодраг

    28.01.2020 07:27
    Ух
    Добио шлог дог је покушао да хитној помоћи каже како се зове.
  • ALF

    27.01.2020 12:16
    :D
    Oslobođenje životinja biće delo samih životinja!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.