''Delije'' nemaju dilemu, ova dvojica su Zvezdina najveća pojačanja! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.01.2020.
17:42
Izvor: Sportske.net

Ima i kritika, ali čini se da je Zvezda mnogo dobila sa ovim igračima.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas upisala novu pobedu na zimskim pripremama. Posle trijumfa nad Arisom iz Limasola (2:0) na Kipru, crveno-beli su danas u turskom Beleku savladali i poljsku Arku iz Gdinje rezultatom 3:2.

Ovoga puta, pobeda je znatno teže izborena, tokom prvog poluvremena bilo je propusta u defanzivi, što su Poljaci umeli da kazne i posle prvih 45 minuta su vodili sa 2:1.

Ali, postava koja je nastupila u drugom poluvremenu, ostvarila je bolji utisak i preokrenula rezultat na 3:2.

Navijačima Crvene zvezde posebno se dopala igra mladih Željka Gavrića i Veljka Nikolića, koji bi na proleće trebalo da imaju značajnu ulogu u ekipi šampiona Srbije.

U prilogu su neki od utisaka Zvezdinih pristalica na Tviteru.
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 27.01.2020
16:49

Deki drz' se ti formacije 3-4-3 jer u drugom poluvremenu smo mnogobolje igrali nego u prvom u formaciji 4-4-2.

avatar
GlasRazuma
Monday, 27.01.2020
12:59

Ne treba suditi po prvoj pripremnoj utakmici,niti to zelim da radim,ali moram da kazem neke stvari koje sam primetio. Prvo poluvreme vise nego ocajno,nije moglo nista da se vidi sem toga da me je kod pojedinih igraca zaprepastio neprofesinalan odnos prema dresu koji nose. Pre svega mislim na Pavkova,on izgleda kao amaterski igrac,covek nema nista,niti igru sa loptom,niti brzinu,niti poktretljivost,u duelu katastrofalan i na sve to jos igra kao da ga boli .... Od Stankovica mi se nije svidelo to da je od malog Krstovica trazio da igra po levom boku a decko je klasican spic igrac i tu najvise moze da pruzi. Sto se tice drugog poluvremena,to je vec licilo na onu zvezdu u kojoj je igrao Stankovic kao klinac. Mnogo trcanja,mnogo presinga,mnogo zelje !!! i na kraju,ako ove godine ne isforsiramo Veljka Nikolica i ne napravimo od njega igraca za bar 10 mil. onda mi nismo ozbiljan klub. Decko ima ozbiljan potencijal,mislim da ce za koju godinu postati ozbiljan vezni igrac !!!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.01.2020
21:12

I na mene su najbolji utisak ostavili Nikolic i Gavric.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 26.01.2020
20:25

Valjda cu i docekati dan da Boaci ode iz Zvezde dosta je bilo vise,ovo razvlacenje po terenu,mrcvaranje,to vise nema smisla,nije ni cudo sto ga niko nece,a i njemu se ne zuri s obzirom koje pare uzima.

avatar
riquelme
Sunday, 26.01.2020
20:21

Ovo je tek pocetak. Zvezda mora da ima mnogo ozbiljnijeg spica. Iskreno se nadam da ce se sada videti kakav je znalac Mirko Ivanic posto na veliku srecu ili nesrecu videcemo nema vise Marina a i on i Marin su top samo na toj poziciji. Steta bi bilo da se ne dovede taj Rajkovic da se upari sa Degenekom ako je to moguce. Milunovic je tanak a Rasa moze taman da bude treci stoper. Mada kako god, sve mi deluje da je izgleda obavljen onaj razgovor kao onomad sa Stanojevicem, pusti malo njih. Partizan se ozbiljno pojacava, Vitas je za nasu ligu top stoper, dosta igraca se razigralo ono sto su propali po Evropi se vratili i jos ako je 50% tacno od onoga sto se pise da ce da dobiju za 2-3 igraca Zvezda je onda u problemu na domacem trzistu. Kad smo vec kod para i kod trzista, vidim da prenosite vesti iz tabloida vrlo cesto. Tj. ni ne citirate ih nego samo okacite njihov clanak pa bukvalno ispadne da citas S. Telegraf, Alo ili Informer. Kao takve ih ne citam pa ne znam da li oni prenose utiske navijanja protiv utakmice sa Albom!? Sto pljuju Terzica i sto ga teraju iz Zvezde? Moze jedan clanak i o tome. Malo novinarstva molim. I to je sport... Sta ce biti ako ode, gde ce, ko bi mogao da dodje umesto njega, sta se desava sa njim ako je dug manji za par miliona posle prihodovanih 100+ miliona itd. Zar on nije navijac Zvezde? Sto ga prozivaju da je navijac Partizana? Nemam nista protiv samo mi cudno kako to odjednom. Hvala!

avatar
MarkoSi
Sunday, 26.01.2020
19:24

Realno Nikolić i Gavrić su doneli potpuno nov kvalitet Zvezdinoj igri. Stalno se kreću,idu napred,traže loptu,opasni su.

avatar
Petar Petar
Sunday, 26.01.2020
19:12

Pripremna je utakmica i nista ne znaci i da igras lose i da igras dobro. Utakmica ko utakmica - trening. Sta je mene navelo da komentarisem ovde? Ovaj komentator na Areni 90 minuta ponavlja neku pricu o slabom prekidu zvezde pre Stankovica, a svako ko je odgledao bar jednu utakmicu koju je Zvezda igrala jesenas zna da je Zvezda ekstremno opasna iskljucivo posle prekida, ne iz neke igre (brdo bodova su sakupili prekidima u poslednje dve sezone. Ja ne znam sta ti ljudi gledaju. Velika vecina stvari koja se desava pred golom protivnika kada je Zvezda u pitanju su upravo prekidi. Sto nikako nije mana, naprotiv ja sam vec pisao da je za nasu ligu to najbitniji segment igre, ali ova prica o unapredjenju prekida koji su gotovo bili savrseni u prethodnom periodu je smesna. Cak su danas iz prekida postizani komicni i srecni golovi

avatar
riquelme
Sunday, 26.01.2020
20:27

Arena, telekom, sve je to pod drzavnom ingerencijom. Mora da se prica da se nesto kao unapredilo posto za nasu ligu nema sta da se unapredi. Milojevic je najbolji trener poslednjih 25 godina. Tu mu je rame uz rame slicne stvari radio Stanojevic sa Partizanom ali je imao mnogo veci broj povratnika sa iskustvom a manje od 30 godina u ekipu. Nista nemam protiv Dekija, verovatno moze i da doprinese nesto. Sta, to cemo videti. Mozda bas to sto je doveo te trenere, za jednog sam siguran da je bomba. Pa neki nasi da uce uz njih. A sto se taktike i treninga tice, prvi posao mu je. Mozda i previse...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.01.2020
21:15

Gde cu tebe naci nego tamo gde sam i ja, na vestima o Zvezdi ljepi, ali samo nastavi da gledas Zvezdu i na pripremama jer mnogo si nam talican ljepi.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 26.01.2020
18:57

Cekajte da vidimo sta kazu portal grobari

avatar
riquelme
Sunday, 26.01.2020
20:33

Ma ako je 50% ono sto se prica i pise oni em prave ekipu em prodaju igrace za 10+ miliona sa procentima. Doveli su pravog stopera, doveli dobrog spica, vec imaju ekipu, Natha nisu prodali, Zvezda jeste Marina, jos je ostalo da puste Bena, da zapale Gajic, Degenek i Rodic i potpuni katanal. Izgurace do titule ali sledeca sezona bas upitna. Pusti sta oni pisu? Pitaj Terzu zna on sta pisu i misle... :D ;)