HRVATSKA KRAĐOM DO FINALA: Norvežani brutalno ojađeni! O golu u poslednjim sekundama bruji Evropa! VIDEO
Foto: Printskrin/RTL

Pogodak nije regularan

HRVATSKA KRAĐOM DO FINALA: Norvežani brutalno ojađeni! O golu u poslednjim sekundama bruji Evropa! VIDEO

Ostali sportovi -

Rukometaši Hrvatske plasirali su se u finale Evropskog prvenstva pošto su posle četiri produžetka golom Željka Muse u poslednjim sekundama meča savladali Norvešku.

"Kauboji" će u nedelju od 16.30 časova za zlato igrati protiv Španije koja je savladala Sloveniju.

I dok se Hrvai spremaju za utakmicu odluke, senku na pobedu izabranika Line Červara bacio je švedski stručnjak Kent-Heri Anderson.

Anderson je analizirao poslednje trenutke utakmice i došao do zaključka da Musin gol nije regularan i da je po sredi očigledan sudijski previd.

"Musa je ušao u šesterac kako bi zaobišao Sandera Sagosena pre nego što je dobio loptu za presudni pogodak. Ne razumem kako su to sudije dopustile, bile su blizu situacije i videle su sve. Morale su da ponište taj gol jer je neregularan. Ako i nisu uočili sporni trenutak, mogli su da pregledaju ponovljeni snimak i da nakon toga donesu odluku. Ne razumem to", rekao je Anderson.

I zaista, po pravilima sudije su morale da ponište gol Hrvatskoj jer nije dozvoljeno da igrač prođe kroz šesterac pre nego dobije loptu. Međutim, Norvežani nemaju više pravo da se žale, pa im kao uteha ostaje činjenica da su osvojili bronzanu medalju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track