KOŠARKAŠKI PRAZNIK U LAKTAŠIMA Trener Igokee: Zvezda nikada nije imala bolji tim... Veliki protivnik!
Foto: Starsport©

ABA LIGA

KOŠARKAŠKI PRAZNIK U LAKTAŠIMA Trener Igokee: Zvezda nikada nije imala bolji tim... Veliki protivnik!

Košarka -

Trener košarkaša Igokee Dragan Bajić rekao je danas da je predstojeća utakmica ABA lige protiv Crvene zvezde praznik za košarku i šire područje.

"Ove četiri vezane pobede koje smo ostvarili daju nam komfor da udjemo u završnicu lige. Dok matematički to ne završimo, moramo biti maksimalno fokusirani. Ovo je košarkaški praznik za naše mesto i šire područje, nadam se punoj dvorani. Zvezda ovde ima mnogo pristalica, ali nadam se da će nam naša publika biti vetar u leđa", rekao je Bajić, prenosi zvaničan sajt Regionalne lige.

Igokea i Crvena zvezda igraće u Laktašima u ponedeljak od 17.00 časova u 17. kolu ABA lige.

Bajić je rekao i da je "suvišno komentarisati kvalitet Zvezde".

"Mislim da Zvezda nikada nije imala bolji tim. Neke propuste koje su napravili u ABA ligi pokušaće da isrpave i da ih ne ponove. Imaju raznovrstan tim, dobro su popunjeni na svim pozicijama. Pokušaćemo maksimalno da se pripremimo za tu utakmicu i ako nam se ukaže promil šanse, nadam se da ćemo to umeti da iskoristimo", kazao je Bajić.

Košarkaš Igokee, Milan Vulić rekao je da je njegov tim pokazao da može da igra protiv bilo kog rivala.

"Dolazi veliki protivnik, evroligaška ekipa koja je popunjena na svim pozicijama. Ali, mislim da se posle četiri vezane pobede i mi nešto pitamo. Pokazali smo da možemo igrati protiv kvalitetnih timova i tako ćemo se pripremiti i za ovaj meč. Sve utakmice koje smo dobili smo dobili jer smo ih kvalitetno pripremili. Tako ćemo se i sada pripremiti, pa neka bolji pobedi", rekao je Vulić.

Igokea se trenutno nalazi na osmoj poziciji na tabeli ABA lige, s 22 boda, dok je Crvena zvezda na četvrtom mestu uz 26 bodova.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track