Sari kao "Juda", ovo je poruka koja ga je dočekala u Napulju, trener Juventusa najavio povlačenje!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.01.2020.
10:52
Izvor: Sportske.net

Porukom su navijači Napolitanaca rekli sve. Ali se njihov bivši idol neće baš obazirati...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Juventus je dočekan kao i obično uz prezir i uvrede u Napulju, tokom noi su navijači larmali i probali da poremete šampiona, a kako smo pisali ovih dana, najgore će biti Mauriciju Sariju. On je bio poznat kao "Komandant", bunio se protiv sistema favorizovanja klubova sa severa, suđenja, onda otišao u Čelsi, a zatim preuzeo Juventus.

Figurice Sarija kao "Jude" sada se odlično prodaju u Napulju, juče je na konferenciji za medije probao da smiri strasti, rekao je da voli Napoli, ali da je ovo posao, da je za njega utakmica posebna, ali da će za njegove igrače biti kao i svaka druga.

To je tek naišlo na burne reakcije, jedan od novinara je Sarija pitao da li bi se vratio u Napoli.

"Ne verujem da bih imao motiv, ne zbog Napolija već uopšte, razmišljam da se povučem iz fudbala kada mi istekne ugovor sa Juventusom", šokirao je javnost Sari.

Niko ne veruje bivšem balkanskom službeniku, Toskancu koji je, uz oca lučkog radnika, odrastao u Napulju. "Gazeta" ga je još u petak nazvala licemerom jer je kukao na sve i svakoga, sistem i odnos prema klubovima sa juga dok je sedeo na klupi Napolija, sada ćuti kada se dokopao Juventusa.

Navijači Napolija su mu to isto poručili kroz poruku koja će danas biti viđena na stadionu "San Paolo" koji će biti krcat, bez obzira na očajne rezultate Vezuvijana i to što je Juventus veliki favorit protiv oslabljenog Gatuzovog tima.

"Sari, grbavo kopile, o Juventusu si šričao svašta, ali si posle rešio da skineš gaće".

Objašnjenje nije potrebno, ovo "grbavci" se odnosi na nadimak Juventusa, nastao jer su po tradiciji imali najružnije dresove u Italiji koji su pravili "grbu" na leđima. Sve ostalo vam je jasno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Urossi
Sunday, 26.01.2020
13:05

Pa kakve dresove zasluzuje serijas b nego "grbave"😮 "nastao jer su po TRADICIJI imali najružnije dresove u Italiji koji su pravili "grbu" na leđima" pa su grbu ispravili u seriji b😮🥳