Pljevlja – Maloletnik opljačkao prodavnicu: Rasvetljeno razbojništvo u ”Slatkoj kući”

0
94

cg APPhotoDarkoVojinovic 620x0

Pljevaljska policija podnela je u petak krivičnu prijavu protiv maloletnog P.I. (16) zbog sumnje da je očinio razbojništvo na štetu DOO “Swisslion Takovo – Slatka kuća”

Pljevaljska policija podnela je u petak krivičnu prijavu protiv maloletnog P.I. (16) rođenog u Baru, sa prebivalištem u Podgorici u Javnoj ustanovi “Pod Ljubović” bb – Centar Ljubović, zbog sumnje da je 22. oktobra prošle godine počinio razbojništvo na štetu DOO “Swisslion Takovo – Slatka kuća”, saopšteno je iz policije.

– Osnovano se sumnja da je maloletni P.I. dana 22. oktobra prošle godine oko 21,50h došao u ulicu Mirka Pejatovića u Pljevljima, gdje se nalazi prodavnica “Slatka kuća” a zatim sa maskom na glavi i nožem u ruci ušao u prodavnicu gdje je sa leđa uhvatio prodavačicu Dž. V. koja je u tom trenutku sa metlom čistila prodavnicu, gurajući je prema pultu gdje se nalazi kasa, svo vreme držeći nož u ruci i govoreći joj “kasa, kasa”. U jednom momentu došlo je do guranja između nih dvoje, pri čemu je maloletni razbojnik oteo metlu u radnice i mašući nožem krenuo prema njoj. Potom je osumnjičeni prišao kasi i naredio drugoj radnici da otvori kasu jer će u suprotnom povrediti njenu koleginicu, potom je iz kase je uzeo 283 eura i pobegao sa lica mesta, navodi se između ostalog u saopštenju.

Iz policije su naveli da su kvalitetno urađene operativne radnje na mestu izvršenja krivičnog dela od strane službenika CB Pljevlja odigrale veliku ulogu prilikom rasvetljavanja ovog razbojništva.

Pročitajte još: Devojka sa pištoljem opljačkala prodavnicu u Šapcu

– Daktiloskopskim veštačenjem u Forenzičkom centru utvrđeno je da tragovi papilarnih linija koji su pronađeni na plastičnom ulošku od kase za novac potiču od maloletnog lica P.I. Odmah po dobijanju izveštaja o daktiloskopskom veštačenju policijski službenici CB Pljevlja su, u saradnji sa službenicima CB Podgorica, prikupili obaveštenje od ovog lica, koje je u celosti priznalo izvršenje krivičnog dela, kaže se na kraju saopštenja.


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.