SRBIN NOVA ZVEZDA U LOS ANĐELES GALAKSIJU: Ma kakav Ibrahimović, Katai je Zlatan
Foto: Profimedia

DA SE ZNA

SRBIN NOVA ZVEZDA U LOS ANĐELES GALAKSIJU: Ma kakav Ibrahimović, Katai je Zlatan

Fudbal -

Jasno Američka TV zvezda Džejms Korden raduje se što će u voljenom timu od naredne sezone igrati naš Aleksandar Katai, slavni Havijer Čičarito Ernandez i Kristijan Pavon

Poznata američka TV zvezda Džejms Korden jedva čeka da počne sezona u američkoj fudbalskoj MLS ligi kako bi odlazio na stadion i navijao za Srbina, a već je zaboravio povratak u Evropu najveće zvezde tima Zlatana Ibrahimovića.

Gde bi vlasnik nagledanijeg šoua mogao da živi, nego u Los Anđelesu i ko bi drugi mogao da bude taj „orao“, ako nije pojačanje LA Galaksija Aleksandar Katai.

foto: Profimedia

Sve ovo je otkriveno zahvaljujući Meksikancu Havijeru Čičaritu Ernandezu, koji je na Instragram postavio svoj video-razgovor s Kordenom u kojem ovaj doslovce poručuje:

- Ti, Pavon i Katai... Biće to neverovatno - naveo je Korden.

Bivšeg centarfora Mančester junajteda i Vest Hema zanimalo je da li će Korden biti na tribinama da navija za novi napadački trio Galaksija, a odgovor je bio očekivan.

foto: Profimedia

- Naravno, biću uz vas svake nedelje. Uvek i samo Galaksi!

Korden je Englez, rođen u Londonu 1978. godine, a postao je svetski poznat zahvaljujući šou-programu „Karpul karaoke“, u kojem su učestvovale najveće muzičke zvezde današnjice. U domovini je poznat po tome što navija za Vest Hem, pa otuda i njegova bliskost s Čičaritom, koji je dve sezone igrao za „čekićare“ (od 2017. do 2019), pre nego što je nastupao za Sevilju tokom prvog dela šampionata.

Ameri nisu poslušali Ibru VOLE FUDBAL I NEĆE NA BEJZBOL

Od utorka, Čičarito je i zvanično saigrač Kataija u Galaksiju, a zajedno će morati da nadomeste odlazak Ibrahimovića, koji je na oproštaju od SAD u svom stilu poručio svojim domaćinima:

- Došao sam, video, osvojio. Hvala klubu jer me je ponovo učinio živim. Hteli ste Zlatana, dao sam vam Zlatana. Nema na čemu. Priča se nastavlja... A sada se vratite bejzbolu..

Logično TEA NAJVEĆA PODRŠKA

Aleksandar Katai u Americi živi sa suprugom Teom i dvoipogodišnjim sinom Leonom. I upravo su oni najveća snaga našeg fudbalera, o čemu je on više puta i pričao.

Valjadolid osam kola ne zna za pobedu (pet remija i tri poraza), a večeras (21.00) mu stiže Real Madrid koji se grčevito bori za titulu s Barselonom i nema pravo na kiks. Dvojka je 1,45, a ovaj tip u kombinazziji sa 3+ (2&3+) nosi kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valjadolid - Real Madrid.

(Kurir.rs / Dejan Petković / Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track