Hapse i po noći: Privedeno više Bijepoljaca, nacrtali srpsku trobojku i ocila pored puta (FOTO)

M. S./Novosti Online

25. 01. 2020. u 22:57

U pitanju su Radovan Rakočević, Balša Bulatović i Goran Bubanja

Хапсе и по ноћи: Приведено више Бијепољаца, нацртали српску тробојку и оцила поред пута (ФОТО)
Trojica građana Bijelog Polja privedena su večeras zato što su nacrtali srpsku trobojku i ocila na potpornom zidu kraj puta.

U pitanju su Radovan Rakočević, Balša Bulatović i Goran Bubanja.

Pročitajte još: “Otrovali su celo naselje!”: Policajci BEZ IDENTIFIKACIJA tuku goloruke Podgoričane, oni NE DAJU srpsku trobojku (FOTO/VIDEO)

Za to vreme policija je suzavcem, šok bombama i pendrecima napala narod koji se okupio da brani drugi mural zastave u podgoričkom naselju Zlatica.

Tom prilikom povređen je bar jedan muškarac i on je sa povredom glave hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore. Policija pod punom opremom obezbeđuje radnike gradske čistoće dok kreče srpsku trobojku oslikanu na pasareli.

Hapšenja su nastavljena i tokom noći. Još nekoliko mladića iz bijelopoljskog iz mesta Univenina  je priovedeno u policijsku stanicu.







Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Otpisani

26.01.2020. 16:21

Konspiracija opet kao u Otpisanima. Vraćamo se unazad. Dok se svet bori sa korona virusom i ujedinjuje, dva oka u glavi bi da se razdvoje. Nisu mogli kao Srbija i Crna gora u istoj državi SCG, a ni razdvojeni ne mogu jedan bez drugoga. Voleli se dvoje al im neko treći sreću kvari.